2777
2789
کسی شکل واقعیشونو ندیده چون خیلی ترسناکن چیزی ام اگ باشه به شکل ما خودشون و درمیارن 

مادرم میگه یک جنی هست. لباس سفیده. موهای بلندی داره. همیشه شبا زیر درخت میشینه. میگه ت بیداری دیدم.  بهش میگن (ام السودن). یعنیییییی مادر دیونه ها

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییییی فقط سیاهن جوری که حتی نمیترسی ازشون چون مثل سایه هستن و زیاد تو چشم نیس ادم اذیت بشه اون سی ...

به صورت هاله ی تیره خیلی زودم غیب میشن در حد چشم به هم زدن

من انتخاب جامعه نیستم میدونی چون تویه بلک لیستم😏😏😏
من میبینم...تاحالا چهرشون ندیدم میدونید من به شکل اطرافیانم میبینم یا به صورت سایه سیاه خوابشون میبی ...

اره منم همینجوری میشم همش درکابینت باز میشه میبندم باز میبینم بازه

قدیما خیلیا میگن دیدن ، عمه ی مادرم میگه یکیشون پاهاش لک لک بوده سرش ادم و کچل و خیلی زشت ، یکی دیگه هم میگفت ینفرو دیدم کپی خودم بوده بعد از اونم از ترس سکته کرد چند روز بستریش کردن 

اره منم همینجوری میشم همش درکابینت باز میشه میبندم باز میبینم بازه

توجه نکنید قرآن بخونید

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مادرم میگه یک جنی هست. لباس سفیده. موهای بلندی داره. همیشه شبا زیر درخت میشینه. میگه ت بیداری دیدم.& ...

اونو نشنیدم ولی طرف های ما یهمدلی هست بهش به زبون محلی میگیم جوانازما سه تا دماغ دارع بشدت وحشتناکه 

تاوان ام یه دروغ بود واسه گول زدن آدم های ساده...🖤🖇دهه هشتادی ام اره ولی نه اهل پارتی و مهمونی ام نه هیچ خلافی دارم واسه ایندم تلاش میکنم و درس میخونم 🙂🤍اینجا همه یه مشگلی دارن که از بی کسی اومدن واسه درد دل لطفا باحفظ شعوریات انسانی رفتار کنیم پشت هر اکانت یه قلب میتپه:)>>>یادمون باشه واسه چی زندگی میکنیم ما نه زد زنیم نه زد مرد ماها همه انسانیم ♡مرا کور فرض کنید چون علاقه ای به دیدنتان ندارم:((یک عدد درونگرای عشق کتاب و فیلم و شیرکاکائو🧋🧋کاربر قدیمی سایتم که همش میترکه  لطفا اگ نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن و تو تاپییک هام اگ مخالف نظر شخصیته شرکت نکن چون من مادرت نیستم ادب و شعور یادت بدم 🗿🧋
اونو نشنیدم ولی طرف های ما یهمدلی هست بهش به زبون محلی میگیم جوانازما سه تا دماغ دارع بشدت وحشتناکه& ...

😂😂😂 خیلی‌ قوین. حالا برو تجربه های مادرمو بخون. بیینی چی میخونی اصلا 

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍