2777
2789

سلام دوستان

من بعد از زایمانم اضافه وزن دارم البته قبلش هم داشتم ولی الان بیشتر شده. هر کار میکنم نمیتونم رژیم بگیرم عصبی میشم گرسنه میشم شدید حالم بد میشه. شوهرمم نمیزاره عمل کنم. کل زندگیم شده این اضافه وزن بدجور رفته رو مغزم از همه لحاظ زندگیمو تحت تاثیر قرار داده. صب تا صب فکرم این چاقیه شبا تا صب تو نت دنبال راه حلم. خستم کرده شدم مثه پیرزنا از بس بد هیکل شدم. شدم مثه غول. راه رفتنم اذیتم میکنه

واقعا نمیدونم چیکار کنم. قبلا 27 کیلو با کالری شماری کم کردم ولی الان نمیتونم. چیکار کنم تا حالا بیشتر از 8 میلیون خرج کردم از قرص و رژیم و دارو گیاهی 

تو رو خدا کسی تو این حال من بوده و نجات پیدا کرده کمکم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحتی نداره که احتمالا به خاطر شیردهی نمی تونی رژیمتو نگهداری مامان من معدشو عمل کرده لاغر شده ولی اینقدر پشیمونه که حد نداره بدترین زجری که یه نفر میتونه بکشه داره تحمل میکنه

منم چاقم قبل بارداری رژیم گرفتم ۲۲ کیلو کم کردم تا دو سال وزنم کم بود بعد بارداریمم موقعیکه شیر میدادم وزنم کم بود 

ولی الان شدم غول

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

باید روی اراده ات کار کنی الان شیر بچه میدی؟ شروع کن به رژیم گرفتن از کم شروع کن مثلا امروز نسبت ...

شیر نمیدم. بخاطر میگرن شدید شیر ندادم شیر خشک میخوره بچم 

عزیزم ناراحتی نداره که احتمالا به خاطر شیردهی نمی تونی رژیمتو نگهداری مامان من معدشو عمل کرده لاغر ش ...

بخدا ارزوووومه عمل کنم. زندگیم نابوده. روم نمیشه حتی با شوهرم ارتباط داشته باشم. همش بهونه میارم. هر چی میگم نمیزاره عمل کنم