2777
2789
عنوان

یکی از فنای هری پاتر به یک فح بی تی اس داشت چت میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وین گاردین لبی اوسا 🧙🏻‍♀️

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

🤭🤭

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

این چه سمی بود من خوندم

از چشمام عذرخواهی میکنم من یکی😭😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😐بیا باهم بریم هاگوارتز ، من برم یه مشت این دراکو رو بزنم😂

یک سوال راجع به امضات 

من یک شامپوی سر همین مارک دارم برای جلوگیری از گره گره شدن مو یک بار همینجوری زدم به سرم تا یک ماه خارش پوست سر داشتم و تیکه های شامپو سفت شده بود مثل پلاستیک خورده میریخت موقع شونه ؟ چطور شامپو بزنم اینطور نشه؟ تو اب حل کنم ؟(ارایشگره گفت)

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
به فن جومونگ چی میگن

سوسانو هد😂😂

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
تاحالا به عمرم اینهمه جفنگ یکجا ندیده بودم

امرووووز از تاپیک قبل تا الان خدایا ببخشا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هری پاتر قشنگه نگا کنم؟

شوخی می‌کنی با من؟ من ۸ بار از اول تا اخرشو نگاه کردم هربار با همون ذوق هر بار سر سکانسای قشنگ گریه کردم حتی هر دفعه بیشتر از قبل 

با هری زندگیییی باید کرددد لنتی خیلی قشنگن عمراااا تا ابد فیلمی رو دستش بیاد اصن امکاننننن ندارع کتابشم خیلیییی قشنگع 

خدایا یا تو رو به عظمتت قسم جوونامونو نجات بده،،نذار بااین اهداف پوچ وتخیلات ت خ م ی بزرگ بشن!اینا قراره انسان ساز و جامعه ساز بشن آخه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼