2777
2789
عنوان

زن بودن سخت تره یا مرد بودن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 48 پست
قطعا زن بودن کجا مردها پریود میشن و تغییرات هورمونی دارن که تا ته جنون ببرتشون؟! فکر کن یه زن افسر ...

احسنت هیچ وقت نمی فهمن افسردگی بارداری چیه افسردگی بعد از زایمان چیه چون نمی کشن دردشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد بودن یک مشکل داره زن بودن هزارویک مشکل  اینا میگن مردا سخته کار گیرشون بیاد درست میگن ولی زنهاهم میتونم بگم خیلیاشون نه پدر بهشون پولی میده نه شوهر بنابراین مجبورن یا کار کنن که خیلی کمتر ازمردا کارپیدا میشه واسشون  یافقیربمونن این از این بعد یه دختر همیشه باید مراقب بکارتش باشه حتی وقتی عقد می‌کنه همه میگن چون ممکنه جدایی صورت بگیره پس رابطه نداشته باشید تا بعداً کیس های ازدواجتون نپرن درحالیکه پسر بدنش طوری نیس که بکارت مهم باشه یا نباشه خیلی از زنهای شاغلم مجبورن باز غذای خونه رو درست کنن غذا هم که میدونید آسون نیس درست کردنش بعد مرد دوبرابر بهش ارث میرسه زن مهریه داره که اونم فقط مگه مرد بمیره که پرداختش کنن وگرنه درصورت طلاق سالی یه سکه مردا همون مشکلشون کارپیدا کردنه کارم پیدا کنن میتونن زن شاغل پیدا کنن دیگه باهم زندگیو میچرخونن بعد تو به اینا درد پریودی وحاملگی رو هم اضافه کن من دیگه هرزنی بچه آورده دیسک کمر گرفته 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
مرد بودن یک مشکل داره زن بودن هزارویک مشکل  اینا میگن مردا سخته کار گیرشون بیاد درست میگن ولی ز ...

اره والا منو بگو که بعد از زایمان بخیه هام عفونت کردن و دو ماه درگیر دکتر بودم شوهرم هنر می کرد میومد پشت در اتاق عمل منتظر بود یا عصرا میومد ملاقات همه دردی برا زناست، بعد مثلا اگه یه روز بریم بیرون نه شب بیایم خونه اونا راحت لم میدن اما باید هول هولی شامشون رو آماده کنیم کلا زن از فولاده