2777
2789

من با استراحت و فیزیوتراپی خوب نشدم دیسک یک و دو کمرم زده بیرون دیروز ی دکتر رفتم میگ عمل هم بکنی خوب نمیشی ینی چی اخه😭😭😭

من هنوز ۲۴سالمه دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم راه برم سه ماهه حسرت ب دلم مونذه هردکتر میرم میگ برو فلان دکتر خسته شدم

کیا عمل کردین چطورین بعد عمل؟؟انقدری درد دارم ک انگار ی تریلی ۱۸چرخ از روم رد شده سه ماهه دراز کشیدم دخترم ۱۰ماهشه پسرم ۳ساله

گناه دارن 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علایمت چیه عزیزم؟انشاالله به حق امام حسین زودترسلامتیتوبه دست بیاری

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

منم کمردرد دارم مثلا وقتی میخوام بشینم انگارکمرم خشکه باید یواش یواش بشینم بعضی وقتابه پا وکف پام هم میزنه،به نظرتون دیسکه؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

ممنون عزیزم..کمر درد ندارم..زده به پای چپم خیلی درد داره نمیتونم راه برم 

پشت پات دردمیکنه؟کف چی؟

منم کمردرد دارم مثلا وقتی میخوام بشینم انگارکمرم خشکه باید یواش یواش بشینم بعضی وقتابه پا وکف پام هم ...

ام ار ای بده مطمئن شی منم دقیق نمیدونم ی شب ک میخاستم بخابم درد اومد تو پام درد یهویی و شدید ک نمیتونستم حرکت کنم😭

ممنون عزیزم..کمر درد ندارم..زده به پای چپم خیلی درد داره نمیتونم راه برم 

خیلی ناراحت شدم چون میدونم بابچه کوچک چقدسخته انشاالله خوب شین عزیزم

ام ار ای بده مطمئن شی منم دقیق نمیدونم ی شب ک میخاستم بخابم درد اومد تو پام درد یهویی و شدید ک نمیتو ...

آره بایدبه ام آر آی بگیرم

من رفتم طب سنتی 

برای حجامت و بادکش ساکرال نوشت 

و زالو درمانی 

به ترتیب اینها رو انجام دادم خوب شدم گلم 

حجامت ساکرال انجام بده یهو ۸۰ درصد دردت خوب میشه 

۲۱جلسه یه روز در میون بادکش ساکرال رفتم عالی بود

و زالو درمانی

حتما انجام بده خوب میشی

دوستتون دارم 💕