2777
2789

سلام من کلی تحقیق کردم از فاز۳ تا فاز۱ رو گشتم بالاخره مهدکودک دردسر خودش رو داره که بچه مریض نشه بردمش فاز۱ خیابون ۶ غربی مهدکودک لب خندون برخوردشون خوب بود فقط برای ثبت نام اذیت شدم یه ماه تو لیست رزرو بودم تو اون یکماه مادرم از شهرستان اومد پیش بچه ام اما انصافا کارشون خیلی خوبه خیلی هم تمیزه

سلام من کلی تحقیق کردم از فاز۳ تا فاز۱ رو گشتم بالاخره مهدکودک دردسر خودش رو داره که بچه مریض نشه بر ...

ممنون عزیزم‌ من بردم ۸ غربی ی هفته فقط . بچم تا الان یک ماهه مریضه . مرسی ک نظرتو گفتی بچت چند وقتشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم از مهدکودک لب خندون خیلی راضیم

من یکماهه که پسرم رو میبرم مهدکودک لب خندون تو فاز یک خیلی تمیزه دوره جذب هم خیلی اصولی انجام دادن واقعا کاربلد بودن من فکر نمیکردم پسرم جذب بشه تو مطب دکتر جلالی فر یه خانمه بهم لب خندون رو پیشنهاد داد که خدا خیرش بده

منم دنبال مهدم اما تنها جایی که رفتم و به دلم نشست لب خندون بود خیلی فضاش قشنگ بود بچه ها راحت میومدن دفتر پیش مدیر داخلی از آزادی و راحتی بچه ها خوشم اومد و واقعا تمیز بود یه جا رفتم که انگار دعوا داشتن به احتمال زیاد ببرم لب خندون

دخترم پیش دبستانی رو لب خندون بود اموزششون عالی بود وقتی بردمش فاز ۳ آموزشگاه زبان گفتن باید تعیین سطح بشه یه دفعه گفتن میتونه با بچه های ۱۳ سال سر یه کلاس بشینه چون مهدش دو زبانه بود خیلی تو زبان پیشرفت کرده بود منم کلی خوشحال شدم الآنم پسرم چهار سالشه از مهر حتما میبرمش اونجا.

سلام هیچ چیزی تو این دنیا بی حکمت نیست من تازه از تهران اومدم شهرک مریم یکماه دنبال مهدکودک واسه بچه هامم چهار تا مهد رفتم تنها جایی که به نظرم خوب بود مهدکودک لب خندون بود اما باز چون اینجا کسی رو نمی‌شناسم مردد بودم تا اینکه نظرات رو اتفاقی دیدم فقط میتونم بگم خدایا شکرت 

سلام هیچ چیزی تو این دنیا بی حکمت نیست من تازه از تهران اومدم شهرک مریم یکماه دنبال مهدکودک واسه بچه ...

برادرزاده من اونجا می رفت راضی بودن فقط چون زن داداشم خانه دار بود چند ماه فرستادش گفت اینجور تو هزینه ها صرفه جویی میشه اما در کل از اونجا خیلی راضی بودن

برادرزاده من اونجا می رفت راضی بودن فقط چون زن داداشم خانه دار بود چند ماه فرستادش گفت اینجور تو هزی ...

البته باید خیلی تحقیق کنی تا یه جای خوب پیدا کنی آخه میگن بعضی از مهدها به بچه ها داروی خواب میدن من بر اساس تجربه زن داداشم اونجا رو تایید کردم باز خودت برو از نزدیک ببین

سه روز پیش بچه ام رو بردم مهدکودک لب خندون با اختلاف از همه مهدهای فاز یک بهتر بود.برخورد پرسنل بسیار مودبانه و مهربون بودن.محیطشم خیلی بزرگ و دلباز و تمیز بود.واقعا از همه عزیزانی که راهنمایی کردن ممنونم

مهدکودک فقط لب خندون من دو تا دخترام شاگرد اونجا بودن واقعا راضی بودم الان که مدرسه میرن اما کاش خانم بهرامی مدرسه هم تاسیس میکرد چون واقعا سالهایی که دوقلوهام اونجا میرفتن من واقعا ارامش داشتم

[QUOTE=350962658]سه روز پیش بچه ام رو بردم مهدکودک لب خندون با اختلاف از همه مهدهای فاز یک بهتر بود.برخورد پرسنل بسیا ...[/QUOTE

بعد از سه ماه میتونم بگم درست ترین تصمیم زندگیم گذاشتن بچه ام تو مهدکودک بود خیلی مستقل شده،صحبت کردنش عالژ شده خیلی هم اجتماعی شده.البته ناگفته نمونه زحمات مربیاش تو مهدکودکش واقعا جواب داده.

خدا رو شکر که تونستی به خواسته ات برسی و نظرات ما واست مفید بوده.

خدا معلم ها رو حفظ کنه چون تو ایام کرونا باعث شد قدرشون رو بدونن.من خودم تو مدرسه عفاف دبیرم واقعا معلمی عشق میخاد.

خورشید جون اتفاقا مهدکودک لب خندون رو به همکارم معرفی کردم هر روز دعام میکنه میگه سر نماز واسه عاقبت بخیریت دعا میکنم تو هم اگر قابل دونستی واسم دعا کن.