سلام وقت بخیر
من ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ در مصاحبه داوری تخصصی خانواده شرکت کردم.
رشته بنده روانشناسی و مدرکم هم دکتری است. سوالات حقوقی که چون من رشته ام روانشناسی بود چیز خاصی نپرسیدن و گفتن هرچی که خودت میخوای رو توضیح بده که من به اصل شفعه اشاره کردم و بعدم درمورد اموال منقول و غیرمنقول صحبت کردم.
در مورد روانشناسی هم در مورد رویکردهای روانشناسی سلامت و اختلالات هیجانی پرسیده شد.
پیشنهادم اینه که اگر کتاب تالیف کردید حتما تو قسمت روانشناسی بهش اشاره کنید و کتاب رو همراه خودتون ببرید و در موردش توضیح بدید.
همون جا جلوی خودتون داورها بهتون نمره میدن (از ۱۰) و معمولا خود شخص متوجه میشه که قبول شده یا نه.
اگر میانگین نمراتتون از ۱۰، ۶ و یا بالاتر باشه قبول میشید.
برگه نمره دهیشون هم ۲ ستون داره که یکی مربوط به مسائل علمی هست و اون یکی هم ستون هم مربوط به مسائلی مثل اعتماد به نفس و فن بیان و ...
برای رشته حقوق فقط روانشناس یک دونه نمره وارد میکنه و بقیه اش به عهده متخصصین حقوق هست و برای رشته روانشناسی هم فقط متخصص حقوق یک دونه نمره وارد میکنه و بقیه نمرات مربوط به دکتر روانشناس هست.
در مجموع ۶ آیتم رو در قسمت علمی و ۵ آیتم رو هم در قسمت عمومی نمره گذاری میکنن
قسمت عمومی رو هم اون استاد اصلی بنا بر رشته تون پر میکنن.
تا جایی که شنیدم از دوستان حقوق و فقه هم در مورد برائت و انواع طلاق و سرقفلی سوال پرسیدن. همچنین ممکنه یک اصل قانون اساسی رو بگن از روش بخونید و توضیحش بدید.
از حوزوی ها هم دیدم که خواندن و ترجمه قرآن رو میپرسن البته به اضافه سوالات حقوقی.
بعد از مصاحبه هم گفتن جوابش ۱ یا ۲هفته بعد میاد و تماس بگیرید و نتیجه رو بپرسید.
امیدوارم توضیحاتم کامل باشه و به دوستان علاقه مند کمک کنه.
موفق باشید