ولی من دو سه سالی هست که معتادددد شدم 😅🥺 به سیگار اولش کم بود هفته ای یه نخ بعد الان رسیده به روزی ۵ نخ نامزدم هم اصلا اهل دود نیست و بهش گفتم گذاشتم کنار چون هر دفعه دعوا داشتیم ولی همچنان دارم میکشم نمیدونم چیکار کنم که بزارم کنار همش وسوسه میشم میکشم به نظرتون بهش بگم؟؟ که کمکم کنه حداقل واقعا نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم راهکار بدین و بد برخورد نکنین حالم خیلی بده 😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله تنگی نفس گرفتم دندونام داره خراب میشه پوستم بد شده ولی میخوام نیکوتین کم بگیرم شاید ضررش کمتر ب ...
همین ماریو که گفتم بکن پاکت سیگارم خورد کن قسم بخور دیگه نمیکشی دیگه لب نمیزنی تموم میشه همه چی نهایت ی هفته اذیت میشی ولی دیگه کل بدنت رو داغون نمیکنی
من ۱۹ سال کشیدم با همسرم اشنا شدم ایشون نمیکشیدن منم اروم گذاشتم کنار ال ...
همش به من گیر میداد چرا میکشی منم گفتم اوکی نمیکشم خیلی قهر میکرد دعوا میکرد ولی خب الان نمیدونه دوست دارم بدونه و کمکم کنه ولی خبببب.... گاهی اوقات میکشی باعث نمیشه باز بری سمتش؟ یه کرمی داره این لنتی اخه