2777
2789
عنوان

میدونم اینجا قراره همه بریزن رو سرم و بد و بیراه بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 71 پست
اسی مگه میشه تاثیر نداشته باشه  ی چی میگی ها  کل بدنت رو داغون می‌کنه زندگیت رو نجات بده ...

بله تنگی نفس گرفتم دندونام داره خراب میشه پوستم بد شده ولی می‌خوام نیکوتین کم بگیرم شاید ضررش کمتر بشه و بتونم بزارم کنارر

به فکر دندونات باش

میدونی هزینه های دندونپزشکی چقدر زیاده؟

حالا این مشکل ظاهریشه،  پدر ریه هات درمیاد سنت بره بالاتر خودشو نشون میده،  این بدن دست تو امانته باید ازش مراقبت کنی 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تنگی نفس گرفتم دندونام داره خراب میشه پوستم بد شده ولی می‌خوام نیکوتین کم بگیرم شاید ضررش کمتر ب ...

همین ماریو که گفتم بکن پاکت سیگارم خورد کن قسم بخور دیگه نمی‌کشی دیگه لب نمی‌زنی تموم میشه همه چی نهایت ی هفته اذیت میشی ولی دیگه کل بدنت رو داغون نمیکنی 

من ۱۹ سال کشیدم  با همسرم اشنا شدم  ایشون نمیکشیدن  منم اروم گذاشتم کنار  ال ...

همش به من گیر میداد چرا می‌کشی منم گفتم اوکی نمی‌کشم خیلی قهر میکرد دعوا می‌کرد ولی خب الان نمیدونه دوست دارم بدونه و کمکم کنه ولی خبببب.... گاهی اوقات می‌کشی باعث نمیشه باز بری سمتش؟ یه کرمی داره این لنتی اخه