2777
2789
عنوان

میدونم اینجا قراره همه بریزن رو سرم و بد و بیراه بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 71 پست
🥺🙏🏻 دقیقا

نترس 

به این فکر کن کلی آدم اعتیادهای خیلی سنگين رو ترک کردن،  سیگار که چیزی نیست.

هرچیزی که به سیگار مربوط میشه و تو رو یاد سیگار میندازه پرت کن دور.

هر موقع فیلمی دیدی که بازیگراش دارن سیگار میکشن شبکه رو عوض کن.

هر روز صبح برو پیاده روی تند ، متاسفم که اینو میگم ولی فکر نکنم بیشتر از چند دقیقه بتونی بدوئی چون ریه ات اذیت میشه،  همینو بکن انگیزه ، بگو من باید اینقدر سالم باشم که بتونم ۱ ساعت بدوئم 

به این سیگاری برقی و .... وابسته نشو من شنیدم اونم اعتیاد میاره 

بعضی از کارا رو باید یهو بذاری کنار ، اینم از همون کاراس 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
نترس  به این فکر کن کلی آدم اعتیادهای خیلی سنگين رو ترک کردن،  سیگار که چیزی نیست. هرچیز ...

مرسی واقعا ممنونم برای توضیحات و راهنماییت و وقتی که گذاشتی 😍🙏🏻❤️ مرسییی ایده خیلی خوبی بود اره واقعا راه هم که میرم الان نفسم میگیره چه برسه دویدن ولی خب باید بشهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میکشم روزی ۵تا۶ تا شوهرمم فهمیده غیر مستقیم چیزایی گفته ولی کامل‌به روی‌خودش نمیاره

چه خوب پس این مدلی هست بفهمه هم مشکلی نداشته باشه یا انقدر گیر نده دعوا راه نندازه حداقل 

مرسی واقعا ممنونم برای توضیحات و راهنماییت و وقتی که گذاشتی 😍🙏🏻❤️ مرسییی ایده خیلی خوبی بود اره و ...

خواهش میکنم عزیزم 😍

امیدوارم یه روز بیای تاپیک بزنی و بگی بالاخره تونستم 💪 که من مطمئنم میتونی. 

راستی میتونی هرروز که سیگار نکشیدی بیای اینجا تاپیک بزنی مثلا اینجوری :روز اول سیگار نکشیدن تا..... روز دهم سیگار نکشیدن 

یه جورایی مثل گزارش کار 

من دیدم آقایون تو توئیتر همچین کاری میکنن 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خواهش میکنم عزیزم 😍 امیدوارم یه روز بیای تاپیک بزنی و بگی بالاخره تونستم 💪 که من مطمئنم میتونی.&n ...

آرهههه ممنون عالی بود حتما چیزایی که گفتی و اجرا میکنم مرسی از کمکت 😁😍 حتما میگمممم این موفقیت رووو😁 همین خودش انگیزسسس

همش به من گیر میداد چرا می‌کشی منم گفتم اوکی نمی‌کشم خیلی قهر میکرد دعوا می‌کرد ولی خب الان نمیدونه ...

ببین الان سفرم و میکشم 

ولی میدونن برگردم دیگه هوس نمیکمم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چه خوب پس این مدلی هست بفهمه هم مشکلی نداشته باشه یا انقدر گیر نده دعوا راه نندازه حداقل 

اینکه مشکلی نداشته باشه نیست ولی دعوام راه نمیندازه فقط بدش میاد کاری کنم و ازش پنهون کنم ولی منم دوسدارم ترک کنم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
نمیرم 😂

ن دور از جونت   

فقط طعمش باعث میشه از سیگار بدت بیاد 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱