heartie مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 7307 عنوان رشد قد کودک مامانا بیاین 70 بازدید | 4 پست همه میگن پسرت ریزه پنج سالش میشه یه ماه دیگه قدش۱۰۶وزنش ۱۶همه مدل ویتامین بهش میدم ،اجیل شیر و... تغذیه اش سالمه ولی نمیدونم چرا قد نمیکشه دکتر میگه خوبه ولی من دلم میخاد قد بلند بشه تجربه هاتونو بگید من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش 1402/06/12 | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانگوووووولیی عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 6696 منم خیلی ناراحتم پسر ام نزدیک ۴ سالشه که قدش ۱۰۱ سانته وزنشم ۱۵منکه میگم قدش خیلی کمه هم سناش بلندتر هستن ولی من ویتامین و... نمیدم به نطرم هم ارثی هست همم ورزش مهمه باید بره ورزش ولی نمیره
turkgiziam عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 527 دکتر گفته خوبه خوبه دیگه مقایسه نکن بچه ها رشدشون متفاوته بعضیا یهویی تو بلوغ جبران میکنن بعضیام که زیاد قد میکشن یهویی رشدشون متوقف میشه اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما
heartie مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 7307 منم خیلی ناراحتم پسر ام نزدیک ۴ سالشه که قدش ۱۰۱ سانته وزنشم ۱۵ منکه میگم قدش خیلی کمه هم سن ... پسر من ژیمناستیک هم میره کلا فعاله ولی اینقدر حرص میخورم برای قدش همه میگن پسر یهو رشد میکنه من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
heartie مدیر استارتر عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 7307 دکتر گفته خوبه خوبه دیگه مقایسه نکن بچه ها رشدشون متفاوته بعضیا یهویی تو بلوغ جبران میکنن بعضیام که ... نمیدونم دیگه چکار کنم باباش قد بلنده خودم نه بیشتر ژنتیکه میدونم امیدوارم تو سن بلوغ رشد کنه من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش