2777
2789
عنوان

رشد قد کودک مامانا بیاین

72 بازدید | 4 پست

همه میگن پسرت ریزه پنج سالش میشه یه ماه دیگه قدش۱۰۶وزنش ۱۶

همه مدل ویتامین بهش میدم ،اجیل شیر و... تغذیه اش سالمه ولی نمیدونم چرا قد نمی‌کشه دکتر میگه خوبه ولی من دلم میخاد قد بلند بشه تجربه هاتونو بگید 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

منم خیلی ناراحتم پسر ام نزدیک ۴ سالشه که قدش ۱۰۱ سانته وزنشم ۱۵

منکه میگم قدش خیلی کمه 

هم سناش بلندتر هستن 

ولی من ویتامین و... نمیدم به نطرم هم ارثی هست همم ورزش مهمه باید بره ورزش ولی نمیره

دکتر گفته خوبه خوبه دیگه مقایسه نکن بچه ها رشدشون متفاوته بعضیا یهویی تو بلوغ جبران می‌کنن بعضیام که زیاد قد میکشن یهویی رشدشون متوقف میشه

اوچان گوش اوچسادا اوچوش خاطره سی قالمالیدی،اونوتما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی ناراحتم پسر ام نزدیک ۴ سالشه که قدش ۱۰۱ سانته وزنشم ۱۵ منکه میگم قدش خیلی کمه  هم سن ...

پسر من ژیمناستیک هم میره کلا فعاله  ولی اینقدر حرص میخورم برای قدش همه میگن پسر یهو رشد میکنه

دکتر گفته خوبه خوبه دیگه مقایسه نکن بچه ها رشدشون متفاوته بعضیا یهویی تو بلوغ جبران می‌کنن بعضیام که ...

نمیدونم دیگه چکار کنم باباش قد بلنده خودم نه بیشتر ژنتیکه میدونم  امیدوارم تو سن بلوغ رشد کنه