2777
2789
عنوان

از کسی دلم پره چجوری ببخشمش؟؟؟

88 بازدید | 9 پست

مادرشوهرمو میگم من پنج ساله که عروسشم تقریبا هر روز هفته یا یک روز درمیون یا اون زنگ میزد یا من ،بعد سال پیش ما یه سفر رفتیم قشم شوهرم به مادرش که شب قبلش شام خونمون بودن گفت ما داریم فردا میریم مسافرت اونم گفت چه خوب خوش بگذره، ما که از مسافرت اومدیم تا یه ماه بهم زنگ نزد خیلی دلم گرفت پس اون زنگا کجا این یه ماه که اصلا زنگ نزد کجا؟ از اون موقع من خیلی سرد شدم ،با این که خیلی باهام خوبه ولی بهش اعتماد ندارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه مادره اونم از شما ناراحت شده ک یواشکی و لحظه آخری رفتین و بهش خبر ندادین

شاید اونم گفته من اینقد دوسشون دارم اونا  باخبر نکردن منو ک یه وقت نیام باهاشون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
وای ما هنوز بعد ۸ سال زتدگی برای مسافرت رفتن همچین رفتارایی رو میبینیم  حتی توی مسافرت نمیزنگن ...

آخه دلش برام نمیسوزه ما نباید مسافرت بریم آخه ما حتی ماشینم نداریم بریم دور دور بعد چند روز پیش گفت هروقت خواستید برید مسافرت منم ببرید

دیگه مادره اونم از شما ناراحت شده ک یواشکی و لحظه آخری رفتین و بهش خبر ندادین شاید اونم گفته من این ...

آره دقیقا برای همین نگفتم چون میدونم توقع داره ببریمش حالا جلو جلو گفته هر موقع خواستید دوباره برید منم ببرید