2777
2789

سلام مامانا

من گهواره دارم امتحان کردم بچه م گریه کرده تخت و پارک دارم کریر هم بچه گذاشتم آروم نشده

دیدم رو کریر وقتی بلندش میکنیم و تابش میدیم آروم میشه، یه شب مغزم یه جرقه تاریخی زد😄

طناب رو وصل کردم به دسته ی کریر و گره زدم به بارفیکس🤗😌😌

یعنی راحت شدیمااااااا

بچه رو از هرطرفی تابش میدیم گیج میشه میخوابه😅😅😅

الان عکسم میفرستم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گهواره برقی میخریدی دیگه راحت میشدی

به نظرم ریسکه  چون هم هزینه ش بالاست هم اینکه معلوم نیست بچه ازش خوشش بیاد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

واسه بچه من اصلا شدنی نیست هنوزدوماهش نشده بود خودشو از تو کریر پرت کرد بیرون  اتقدر که ورجه ...

عزیزم کلا این کار اشتباهه و نباید انجام داد ولی خوب کریر یه چیزی داره به اسم کمربند ایمنی و باید حتما بسته بشه😑😑😑😑