2777
2789
عنوان

بیاین اگر اتفاقی براتون افتاده ک ب نظرتون عجیب بوده بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 47 پست
یه بار دیگه داشتم میرفتم سرکار توی راه یهو انگار که یکی دم گوشم جیغ زد: یاه ینی یطوری که بترسوننت من ...

خدایی تو تاریکیم ترسیدم🤣🤣

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

امروز داشتم به خواهر شوهرم فکر میکردم ک یه مدتیه ندیدمش هنوز از فکرش بیرون نیومده بودم ک زنگ زد پشت ...

تله پاتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار دیگه هم شب بود داشتم ازجایی برمی گشتم مثلا از اینور خیابون باید میرفتم اون سر و تاکسی می گرفتم میومدم خونه( دور میدون ) بعد که رفتم اونور گفتم مثلا فلانجا یارو یه نگاه بدی کرد و گف ازاینور نمیبرن بعد من هاج و واج نگاه کردم دیدم تویه خیابون اشتباه وایسادم درحالی که مطمئنم درست رفته بودم برگشتم خونه برهی گفتم باور نکرد گفتن تو گیج شدی ولی من مطمئنم درست رفتم نمیدونم چرا جابجا شد یهو🤣🤣🤣🤣

یبار دیگه هم شب بود داشتم ازجایی برمی گشتم مثلا از اینور خیابون باید میرفتم اون سر و تاکسی می گرفتم ...

اینو حواست  نبوده برام پیش اومده فکرم درگیر بود مسیر دانشگاهی ک چند سال میرفتمو گم کروم یعنی هی میرفتم میگفتم درست دارم میرم ک بعد میدیدم اصلا تو یه فضا نا اشنام هی میومدم مترو از اول اخرم پیدا نکردم اومدم خونه😂😂😂

😆من بار دوم دیگ ازش ترسیدم فقط گفتم نمیدونم و دویدم

ریدی ب خودت نه 😂😂😂؟ 

همون زنه بود یا یکی دیگه ؟ 

بعد چرا گف میسپارمت یعنی دعات کرد یا نفرینت کرد متوجه نشدم

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕

باردار شدنم 😍 حتی دکترم باور نمیکنه چند بار ازم آزمایش گرفتن امکان نداشت طبیعی باردار بشم و اینکه قبل از موعدم استخاره گرفتم و از خدا پرسیدم حامله ام یا نه بهترین جواب اومد چند بار استخاره رو تکرار کردم بازم عالی اومد شوهرم گفت استخاره و این چیزا واسه حاملگی جواب نمیده ولی داد ❤️😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

واس من اتفاق زیاد افتاده ها ولی یادم نمیاد🤭🤭🤭

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
ریدی ب خودت نه 😂😂😂؟  همون زنه بود یا یکی دیگه ؟  بعد چرا گف میسپارمت یعنی دعات کرد ...

فک کنم دعا بود اره دقیقا همون شخص بود 

باردار شدنم 😍 حتی دکترم باور نمیکنه چند بار ازم آزمایش گرفتن امکان نداشت طبیعی باردار بشم و اینکه ق ...

خدارشکر 😍

سب شوهرم نبود با بچم تنها بودم رفتم اشپزخونه اب خوردم برگشتم سر جام شبایی که شوهرم نیست من تو پذیرایی میخابم بعد دیدم شاخه پیتوس که از دوتا ستون اشپزخونه بسته بوم به شدت تکون میخوره گفتم شاید سرم خور بهش دوباره همون مسیر رفتم اصلا امکان نداشت باید میپریدم تا بهش بخورم همزمان کابینت و یخچال صدای تق و توق ریتمی میداد نه یه بار و دوبار شاید اندازه ده دقیقه پشت هم انقدر سوره فلق و سوره ناس بلند خوندم شاید ۱۵ بار هرکدوم یا بیشتر یهو ارامش برکشت

یه دهه شصتی درونگرا