2777
2789
عنوان

زیارت و حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر اگه براتون مقدوره میشه بگی برای چه مشکلی رفتین و جواب گرفتین؟

منظورم اینه که برای شفای مریض بوده یا چیز دیگه ؟ اگه برای مریض بوده بیماری سخت بوده یا نه؟ ممنون از لطفتون

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
خب خداروشکر اگه براتون مقدوره میشه بگی برای چه مشکلی رفتین و جواب گرفتین؟

از مشکل روحی شدید و افسردگی خیلی وحشتناکی که پیش روم بودم معجزه وار نجات پیدا کردم و حالم دگرگون شد و از نو متولد شدم زندگیم از این رو به اون شد چی فکر میکردم چی شد فکر میکردم دیگه تمومه اماااا من بدنیا اومدم😭😭😭😭😭😭😭

از مشکل روحی شدید و افسردگی خیلی وحشتناکی که پیش روم بودم معجزه وار نجات پیدا کردم و حالم دگرگون شد ...

عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم براتون

ببخشید گلم اگه مایلید بیشتر توضیح میدی؟ مثلا دعایی ذکری بهتون دادن یا فقط از آب متبرک خوردین؟

از مشکل روحی شدید و افسردگی خیلی وحشتناکی که پیش روم بودم معجزه وار نجات پیدا کردم و حالم دگرگون شد ...

میشه درخواست دوستی رو قبول کنید 

عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم براتون ببخشید گلم اگه مایلید بیشتر توضیح میدی؟ مثلا دعایی ذکری بهتون ...

نه همون آب تربت البته خودمم زیارت عاشورای آیت اله حق شناس رو میخوندم و اصلا  معجزه عاشورا بود که امام حسین معجزه منزل شهید را سر راهم گذاشت