2777
2789

اول از همه بگم من شمالی هستم و عاشق جایی ک زندگی میکنم هستم و لذت میبرم از طبیعتش و تمام مسافرایی ک میان شمال هم قدمشون رو چشممون این از این ولی حرف اصلی من راجبه اون دسته خانمایی هستش ک تا یه تاپیک میزنیم راجبه شمال سریع میان دعوا و توهین ک اگه مسافرا نباشن شما گشنه میمونید اینا دوست عزیز شمال از همه نظر غنی هستش آب هوای خوب و خاک حاصل خیز داره مطمعن باشید با نبود مسافر از گشنگی نمی‌میرند مردمش فقط خواهش مردم اینه ک وقتی میاید شمال اونجارو مثل شهر خودتون بدونید کثیف نکنید جنگل دریارو اشغال نریزید و خیلی چیزایی ک باید رعایت بشه کلا هروقت تاپیک میزنن شمالی ها یه عده میان اینارو میگن درحالی ک شمالی ها مشکلی با مسافر ندارن از قدیم هم به مهمان نوازی معروف بودن فقط با چیزایی ک اشاره کردم مشکل دارم و امیدوارم ک به زودی تمام مشکلات حل بشه

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

مشکل ما اصفهانیا در مقابل مسافرا هم اینه که مسافرا،بخصوص پایتخت نشینا ،فکر میکنن اومدن پاریس، سرشون که بازه هیچ، شلوارشونم آب رفته به درک، ساپورت میپوشن، جلوشونم میفته توش،.......

یه بار یه پسره به یه خانمی که مانتوشم جلو باز بود گفت، دریخچالو ببند گوشتات فاسد نشن(بقیه جای اون خانم خجالت کشیدیم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چه چیزایی فکر میکنن😐😐 یعنی چی گشنه میموندید...چه ربطی داره عاخه

چه میدونم نزدیک چهارساله نیم عضو سایتم یکسال هم خواننده خاموش بودم تو تمام تاپیک های مربوط به شمال بدون استثنا اینو دیدم

مشکل ما اصفهانیا در مقابل مسافرا هم اینه که مسافرا،بخصوص پایتخت نشینا ،فکر میکنن اومدن پاریس، سرشون ...

عزیزم من به طرز فکر شما احترام میزارم و ممنونم ک برام نظرتونو نوشتین ولی با احترام مخالف این حرفتون هستم هر نشانی آزاده پوششو خودش انتخاب کنه و چه بسا مسافرا با این لباسا راحت ترن پوششون انتخاب خودشونه حرف من بیشتر راجبه آسیبی هست ک به محیط میزنن و بنظرم این هم شعور کم اون پسر رو میرسونه ک به یه خانم این تیکه زشت رو میندازن