2777
2789
عنوان

دوستانی که iui داشتن

241 بازدید | 31 پست

سلام مامانای مهربون حال و. آینده

ی سوال داشتم

من روز۱۳ سیکلم آی یو آی شدم و یک هفته بعدش ینی دیروز لکه بینی در حد خیلی کم داشتم بنظرتون میتونه لک لانه گزینی باشه؟

علاعمم سردرد نفس تنگی درد و. تیرکشیدن زیر شکم

تیرکشیدن دستام و خارش بدن زیر دلمم گاهی دل میزنه گر گرفتگی بدن دکای بدنمم۳۷ به بالاست

ممنونم خدا جون...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا بگی چقدر هزینه کردین ؟ و چندمین بار؟

من چون بیمه تامین داشتم و. تکمیلی کلا۹۰۰ شد

ولی خود آی یو. آی آزاد۱۲۰۰ بود

داروهاشم بیمه نداشته باشی با سونو همون دو تومن میشه

من بار اولم بود عزیزم

ممنونم خدا جون...
خانمی ان شا الله که باردار هستی و جواب آزمایشت مثبت میشه ولی به علایم نمیشه زیاد توجهی کرد . 

ان شالله عزیزدلم

آره میدونم توی این چندسال انواع علائم رو تجربه کردم ولی خب چ کنم دلم خوشه ب همینا

ممنونم خدا جون...

منم ماه دیگه وقت دارم و کلی هم استرس دارم 

ان شاءا... شما بارداری 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

ان شالله عزیزدلم آره میدونم توی این چندسال انواع علائم رو تجربه کردم ولی خب چ کنم دلم خوشه ب همینا

توکل به خدا عزیزم ان شا الله همین بار مامان میشی عزیزم ، من خودم هم ۶ سال انتظار کشیدم و ۴ بار آی یو آی ناموفق داشتم و یک بار هم انتقال جنین دادم که سقط شد ولی بار دوم خدا رو شکر موفقیت آمیز بود و بعد از آی وی اف هم ۲ تا بارداری طبیعی داشتم و در عرض کمتر از ۳ سال خدا ۳ تا از فرشته هاش رو بهمون هدیه داد .

ان شا الله شما هم پاداش صبوریتون رو به زودی میگیرید . 🌹🌹🌹🌹🌹

توکل به خدا عزیزم ان شا الله همین بار مامان میشی عزیزم ، من خودم هم ۶ سال انتظار کشیدم و ۴ بار آی یو ...

فدات بشم عزیزدلم

خوشحال شدم واست مهربون

ان شاالله خدا. بچه هاتو صحیح و سالم واست نگه داره

ممنونم عزیزم❤️

ممنونم خدا جون...