اسنپ گرفتم رسیدم مقصد چون اکثرا آنلاین مبلغ پرداخت میکنم این سری حواسم نبود پرداخت نکردم. اومدم پیاده شدم درو بستم رفتم تا یه جایی رفتم جلو یادم افتاد پولشو ندادم🥲 بنده خدا همون طوری وایستاده بود نه بوقی زد که بیا پولتو بده نه هیچی😖 دیگه خلاصه یادم که اومد دویدم سمت ماشینش کلی عذر خواهی کردم پولشو دادم بیچاره گفت قابلی نداشت😫 خیلی خجالت کشیدم چقد گیجم
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
من یه بار دخترم مریض بود رفتم داروخونه داروهاشو بگیرم اونقد فکرم مشغول بود که داروها و گرفتم داشتم میرفتم که آقاهه گفت خانم فلان قدرمیشه منم آب شدم 😂😂😂