2777
2789

من  مدیر گروه هستم می خام براشون قانون بزارم اولا موقع قرعه هرکسی به نوبت خودش قانع باشه دوما اول تا پنجم هر ماه پرداخت ها انجام بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اول مال مدیره 

قرعه رو بچه کوچک بردار فیلم بگیر 

بازه مشخص واریزی انجام بشه 

هر کی هم تا اون بازه مشخص پرداخت نکرد بهش پیام بده 

هر شخصی که واریز کرد اسمشو داخل لیست بنویس بفرست داخل گروه بالای لیست ماه چندمه هم بنویس 

هر شخصی هم انصراف داد خودش باید یه جایگزین پیدا کنه

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
اولین وام میرسه کسی که مدیر هست.هر روز دیر کرد از موقع پرداخت ۲۰هزار تومن جریمه داره.وهر کی خارج شد ...

چه جالب همچین قوانینی نشنیده بودم اصلا به جریمه فکر نکرده بودم اخه همه فامیل هستیم ورعایت همدیگر رو می کنیم

ماه اول مال مدیره  قرعه رو بچه کوچک بردار فیلم بگیر  بازه مشخص واریزی انجام بشه  ه ...

ما این سومین دوره  که وام مینویسیم واصلا به مشکل نخوردیم همه با رودر بایستی واحترام سر وقت پرداخت کردن واصلا اجازه نمیدیم کسی نوبتش رو خالی کنه

پس چه امتیازی برای مسیول وام داره .هم مهمونی قرعه میده هم کلی ازش کم میشه به خاطر کارت به کارت کردن& ...

هیچ امتیازی برامن جنبه سرگرمی اتحاد فامیل وقرضالحسنه  هست شماره کارت نفر برنده رو توی گروه می زارم وهمه به حساب اون واریز می کنن ودیگه نگران زحمتش یا ساتنا و مالیات یا قطعی یارانه نیستیم

هیچ امتیازی برامن جنبه سرگرمی اتحاد فامیل وقرضالحسنه  هست شماره کارت نفر برنده رو توی گروه می ز ...

مهمونی هم نمیدم اخه اونا شهرستانن ومن اونجا مسافرت برم تو جمع فامیل قرعه انجام میدیم