بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زنعموی من بچشو میگیره بغلش یا شیر میده یا عوض میکنه یا وقتی خوابه میشینه پیشش کلا دست نمیزنه و مامان بیچاره من باید جمع کنه براش بعدم انتظار داره به اندازه اون کار کنم والا من چجور غذا بپزم چجور ظرف بشورم وقتی بلد نیستم از طرفی به مامانم فشار میاد از طرفی اون پاشو میندازه رو پاش هر دفعه ما میریم میدوعه میاد
منم بیشتر وقت ها این کار میکنم اما خب من چند تا جاری دارم می خوام ببینم کار درست چیه از هر لحاظ مثل ...
مامان من همیشه میگه خیچ وقت بچرو تو جمع تربیت نکنید هیچوقت سرش داد نزنید بهش حتما احترام بزارید بزارید خودش انتخاب کنه بزارید خودش بخوره خودش برداره اول غذا دادن بدید به اون گشنش شد حتما براش غذا بریزید نگید وایسا بقیه بیان لباس تمیز بپوشونید بزارید با بقیه بچه ها بازی کنه ولی گاهی بهش سر بزنید از مامانم پرسیدم اینارو
منم بیشتر وقت ها این کار میکنم اما خب من چند تا جاری دارم می خوام ببینم کار درست چیه از هر لحاظ مثل ...
خب بستگی داره به رابطه تو و مادرشوهرت
مادرشوهر من عاااشق بچه ست و همش زنگ میزد که تو رو خدا بچم رو بیار منم که میرفتم کلا با بچه سرگرم بود و اصن با من حرف نمیزد خودش میگفت استراحت کن منم استفاده میکردم