2777
2789
عنوان

سونو واژینال همه چیز خییییلی واضحه؟؟؟؟این عکسو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون گردالی ریز که تو اون سیاهیاست جنینه عزیزم هنوز هفته بارداریت پایینه فعلا شبیه کرمه تو این سن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
میدونم. جفت چرا بهش وصل نیست؟؟؟

دیده نمیشه چون خیلی کوچیکه منم دوقلو همسان باردار شده بودم جفتشون معلوم نبود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اون گردالی ریز که تو اون سیاهیاست جنینه عزیزم هنوز هفته بارداریت پایینه فعلا شبیه کرمه تو این سن

عزیزم الان فیلم رودیدم همین الان اون که تماما سفیده بالا چسییده اونو اندازه میزنن میگه ۷ هفته و ۱روز.

ن اون گرده پاایین رو

وای ننه ارزوم بود دوقلو داسته باشمممم. اسمشون چیییه

نموندن ایست قلبی کردن متاسفانه البته تو شکمم😟😭

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم الان فیلم رودیدم همین الان اون که تماما سفیده بالا چسییده اونو اندازه میزنن میگه ۷ هفته و ۱روز ...

اها من حس کردم اون نقطه چینی که باهاش اندازه هارو میگیرن روی اون گردالیه هست 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
خب پس اصن قلب اون کجاست.اون گردالیه چیع

گردالیه نمیدونم چیه تو سونوی هفت هفته منم بود جذب میشه فک کنم کیسه زرده باشه 

صدای قلبشو برام پلی نکرد.ولی گفت تشکیل سده اما کوو.چرا پیدا نیست.تماما سفیده

قلبش رو خودمون نمیبینیم یه نبض کوچیکه دستگاه مشخص میکنه کجاست برای منم پخش نکرد صدای قلبشو مثل اینکه ضرر داره تو هفته های پایین