2777
2789
عنوان

تکنیکای خونگی پوستی

72 بازدید | 7 پست

من همه برندی لوازم پوستی استفاده کردم

فیشیالم میرفتم هرماه

چندوقتع اصلاا ول کردم به امان خدا😂😑دارم پولامو جمع میکنم😂😁

ولی خدایی آب سیب زمینی و ماست

و صابون زردچوپه خیلی جواب دادن رو پوست من

تخم مرغم واسه سفت شدن و منافذ عالیه

روغن درخت چای...کاسنی واسه لک

حجامتم رفتم خوب بود...

ازین روشای خونگی چی بلدین؟

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
روغن درخت چای اره خوبه ولی بقیش پی اچشمناسب پوست نیس وپوستو لایه برداری نازک وحساس میکنه

چندسال پیشم استفاده میکردم چیزی نشد

این پی اچم بیخیال دیگه از راکوتان که بدتر نیست

اسید تراپی میکردمم چقددرررر پول سرم میدادم

الان ابلیمو هم همونه دیگه اونم پی اچ بهم میزد

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسال پیشم استفاده میکردم چیزی نشد این پی اچم بیخیال دیگه از راکوتان که بدتر نیست اسید تراپی میکر ...

خب ابلیمو هم نباید من چون خودم همین بلاهارو سر پوستم اوردم میگم این پی اچشو بیخیال ؟همین کارا باعث شد قدرت ترمیم پوستم بیاد پایین یه خراش کوچولو تا مدت ها جاش میمونه یا یه جای جوش انقد ترمیم کننده باید زد تا بره همش بخاطر روشای خونگی وکوفت وزهر ماری بود ک از نت سرچ میکردم

ترکیب ماست و قهوه با دو سه قطره آبلیمو، از همین نی‌ نی سایت یاد گرفتم خیلی خوب بوده

اونم عالیه استفاده میکنم

خب ابلیمو هم نباید من چون خودم همین بلاهارو سر پوستم اوردم میگم این پی اچشو بیخیال ؟همین کارا باعث ش ...

خب اخه پدر ادم درمیاددد انقدر گروننن ماهی چند میلبون باید خرج پوستت کنی فقط😭😭

خب اخه پدر ادم درمیاددد انقدر گروننن ماهی چند میلبون باید خرج پوستت کنی فقط😭😭

عزیزم خب اینجوری ک پوست نابود  میشه چ خرج میلیونی یه ژل شستشوی ایرانی داشته باش مث درمالیفت هفتاد تومن ک تا بیشتر ازنه ماه میره یه مرطوب کننده مدیلن که تا بیشتر دوماه میره وضدافتاب باید زد نیازی نیس با محصولات پوستی خودمونو خفه کنیم یا دنبال لیزر باشیم از روشای سنتی فقط روغنا خوبن