2777
2789
عنوان

تو رو خدا نظر بدین🥲❤️‍🩹

146 بازدید | 15 پست

عشق دو سالمو که یک ماهه با همیم میخوام امشب تمومش کنم،هیچ‌وقت برام وقت نداره و همیشه اولیت آخرشم ...

دو شب پیش بهش شب بخیر گفتم جوابمو نداد تا اینکه شب بعدش تو محل دیدمش و خیلی شرمنده بهم پیام داد که ببخشید من خوابن برده بود ، فقط این نیست 

خیلی برام ناز میاره و فقط من براش سرگرمیم البته اطرافیانم میگن خیلی دوسم داره و عاشقمه ولی من که ندیدم🙂❤️‍🩹

میخواستم‌چند روز پیش تموم کنم و بهش گفتم ولی گفت هر جور بخوای بهت ثابت میکنم و من دوست دارم ولی خب من که ندیدم!

حالا به نظرتون کارم درسته؟🥲

خودش ۲۳ سالشع من ۱۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن بره بابا

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
تازه میگه شرایط ازدواج هم نداره

😐هدفت از باهاش بودن چیه؟ بگیر که نیست اهمیتم که بهت نمیده 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

تو این سن اخه چه عشقی 😐😐😐😐😐😐😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

حقیقتا من شرایطتونو نمیدونم

ولی داره بهونه میاره و سرش گرمه

اینکه دوسال میخواستیش باعث شده از دور فک کنی عجب چیزی باشه ولی وقتی رسیدی بهش اخلاق گندشو دیدی 

باز خوبه بهش رسیدی تو دلت نموند ولی الان بهترین موقع برای کات کردنه

از یه پسر اینو بشنو که دوست دارم و حرف همش مزخرفه 

مهم عمل طرفه 

بارها دیدم حتی بعد خیانت بهش گفتن اره من میخوامت و دوست دارم و اینا ولی خب گه میخورن 

کات کن بره تا بودنش بیشتر بهت ضربه نزد

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
چون خیلی دوسش دارم نسبت بهش ضعیفم

خب اینم سواستفاده میکنه از این حست و سعی میکنه با زبون بیشتر ازت سود بگیره

دکمشو بزن

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!