2777
2789

مثلا از یک ساعت گزینش و سوال پرسیدن حدود دو سه تا سوال رو یکم نصفه جواب بدیم ؟

تجربه دارها که قبول شدین بگین؟

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من جواب میدادم همرو یادداشت میکرد    سعی کن تا میتونی حرف بزنی   نه الکیا حرفای مفید و بدردبخور راجع به اون سوال

یدونه سوال پرسید که  دقیقا برا سالای قبل رو بلد بودم  اون سال رو نه

شعار امسال چیه؟

اینو حتما یادبگیر    ایشالا که قبول میشی

من جواب میدادم همرو یادداشت میکرد    سعی کن تا میتونی حرف بزنی   نه الکیا حرفای مفید ...

امروز قراربودفقط مدارک تحویل بدم ناگهان فرستادن گزینش یکساعت سوال پرسید یه دوسه تایی یکم نصف نیمه جواب دادم خودش گفت خوب بودی یکم نگرانم

امروز قراربودفقط مدارک تحویل بدم ناگهان فرستادن گزینش یکساعت سوال پرسید یه دوسه تایی یکم نصف نیمه جو ...

نمره بالایی گرفته ای نگران نباش   منم چند تایی رو جواب نداده بودم   خودتو برا مصاحبه تخصصی اماده کن

فقط فقط اعتماد به نفس داشته باش و با صلابت صحبت کن

این خیلی مهمه 

نمره بالایی گرفته ای نگران نباش   منم چند تایی رو جواب نداده بودم   خودتو برا مصاحبه تخصصی ...

نمره ام بالاست شما قبول شدی مصاحبه تخصصی سوال درسی هم داره؟

نمره ام بالاست شما قبول شدی مصاحبه تخصصی سوال درسی هم داره؟

اره    گرچه تراز و رتبت خیلی مهم تره

چیزی که یادمه   راجع به بچه داری و لالایی خوندن ازم سوال کردن😂 اولش که قرآن خوندم      نگفتن تدریس کن 

ولی تو از یه درسی یه بخشی رو آماده باش که گفتن تدریس کن قشنگ درس بدی

و همین چیز زیادی یادم نمیاد   ولی تو مصاحبه تخصصی هم چند تا سوالو ج ندادم    ولی خب گفتم که بعدا راجع بهش تحقیق میکنم و یاد میگیرم      فقط میگم اعتماد به نفس داشته باش  راجع به فضای مجازی ازم سوال کردن   اینستا   و تاثیرش تو زندگی و  ضرر ها و فوایدش  و ...

چه زود رفتی تحویل مدارک گزینش هم شدی ؟؟مصاحبه که شروع نشده فعلا 

اره اصلا نگفته بودن گزینش فقط اطلاعیه زده بودن تحویل مدارک ازدیروز دارم میدوم اینور اونور یهو اطلاعیه زدن هنوز توشک بودم امروزم گزینش شوکه ام کرد