2777
2789
عنوان

شپش

88 بازدید | 14 پست

۲تا لارو تو موهام دیدم ولی هر چی شونه زدم سرکه زدم شونه کردم بالغشو ندیدم رشک هم ندیدم ب یکی گفتم موهامو بگرده ولی چیزی پیدا نکرد بنظرتون چیزی هست یا نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=308436546]عطاریا یه قطره دارن معجزه میکنه برو بگو بهت میدن بعد برو داروخونه شامپو ضدشپش بگیر . از هرکدوم یکی د ...[/QUOTE

اخه با دو تا دونه میترسم واقعا دوباره بگیرم وایستم ببینم باز هس یا ن؟

خرداد گرفتم در حد ۲۰ دونه تا ۱۵ خرداد خوب شد دیگ هیچی نبود تا امروز 

پس قطعا بازم توموهات هست موها روباید توآفتاب بررسی کنن تخم شپش تونورافتاب خیلی راحت مشخص میشه.بایدسخت مبارزه کنی شامپوشپش بزنی بعدحموم موهاتو بااتوداغ اتو بکشی لباساتوبریزتوماشین فقط مال خودت وبا دمای ۶۰ درجه بشوره همچنین ملافه هات.خونه رو تندتندجاروبکش وهمه جای خونه اسپری ضدشپش اسپری کن داروخونه ها دارن.حتی مبل وکوسنها.اینطوری میره البته تمام خانواده بایدحتما چک بشن

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
پس قطعا بازم توموهات هست موها روباید توآفتاب بررسی کنن تخم شپش تونورافتاب خیلی راحت مشخص میشه.بایدسخ ...

قبلا شپش گرفتم اینارو از برم الانم شستم سرکه زدم شامپو زدم‌ شونه چقد کردم ولی هیچی نیست خارش هم ندارم

پس قطعا بازم توموهات هست موها روباید توآفتاب بررسی کنن تخم شپش تونورافتاب خیلی راحت مشخص میشه.بایدسخ ...

حساسیت هم دارم تب میکنم ب نیشش اما الان ن تب ن خارش رو‌گردنم هیچ اثری نیست انگار امروز از کسی گرفتم 

[QUOTE=308436546]عطاریا یه قطره دارن معجزه میکنه برو بگو بهت میدن بعد برو داروخونه شامپو ضدشپش بگیر ...

نه برو . این درمان بدون برگشته . من برا دخترم چندماه پیش استفاده کردم با اینکه موهاشم بلنده همه از بین رفت و دیگه برنگشت . البته داروخونه یه اسپره هم برا ملحفه و لباس داد. شماهم بگیر چون اگه تو خونه یا پتو و لباس باشه دوباره برمیگرده

حساسیت هم دارم تب میکنم ب نیشش اما الان ن تب ن خارش رو‌گردنم هیچ اثری نیست انگار امروز از کسی گرفتم& ...

جایی رفتین که مشکوک هستین؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
نه برو . این درمان بدون برگشته . من برا دخترم چندماه پیش استفاده کردم با اینکه موهاشم بلنده همه از ب ...

اون اسپری خیلی خوبه من هروقت مسافرت میریم براهتل میخرم عالیه

نه برو . این درمان بدون برگشته . من برا دخترم چندماه پیش استفاده کردم با اینکه موهاشم بلنده همه از ب ...

همرو شستم با اب داغ ولی بازم الان شونه فلزی دارم شونه کردم چیزی نی سر همی موضوع موهام انق شونه زدم موخوره گرف کوتاه کردم 

اره باشگاه 

لباساتونوقاطی بقیه آویزون نکنید به هم باشگاهیا زیادنزدیک نشین مخصوصا عکسای سلفی.ببخشیدبخاطرخودتون میگم خودمم باشگاه میرم وخیلی رعایت میکنم چون تجربشوازقبل دارم تاوان سنگینی بابتش دادم

لباساتونوقاطی بقیه آویزون نکنید به هم باشگاهیا زیادنزدیک نشین مخصوصا عکسای سلفی.ببخشیدبخاطرخودتون می ...

امیدوارم فق همین ۲تا دونه باشه چون ن رشک هس ن تب ن خارش ن گردنم پر التهاب هیچی نیس