2777
2789

توروخدا کمکم کنید

منه احمققققق ب حرف اوپراتور ایزر گوش دادم، موی کرکی شکمم رو یکم پیش زدم ک لیزر کنم، ازونجا ک ژن پرمویی دارم حس میکنم بعدش قراره ظخیم شه

چه غلطی کنم😭😭😭 توروخدا یکی کمک کنه

لیزرم فرداست

لیزر کنم کلفت شه میره؟ خدایاااا دارم میمیرم از ترس

تازه بدنم اینطوره ک جوش میزنه جای موها

چیکار کنم ک کلفت نشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه لیزر نکن اگه کرکیه اگه کلفتم شدی باز برای اون قسمت میری این که غصه نداره

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

معمولا نمیکنن

ولی خواهر زاده ی من انجام داد بعد موهاش کلفت شد دیگه مجبور بود موبر بزاره 

یه چند وقت گذاشت بعد یهو تمام موهاش ریخت شد عین کف دست

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

من هر جا فکرشو بکنی لیزر کردم 

اپراتورمم خودشو میزد که بابا اینجا رو نزن بدتر میشه من گوش نمیدادم هیچی هم نشد 

نترس بابا 

خیلی نگرانی دیگه نزن 

با یه بار هیچی نمیشه 

اگه با یه بار زدن اینقدر مو ضخسم و خوب رشد میکرد از تنکولوژیش برای کاشت مو استفاده میکردن

اره موی کرکیو لیزر کنی ضخیم در میاد منم اشتباه تورو کردم دادم قسمتای رون پام خیلی کم کرکی مو داشت لیزر کرد الان مثل چی ضخیم و مشکی در امده😑

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره