2777
2789
عنوان

بچه ها دلم میخواد دانشجو پزشکی تهران بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 31 پست
حسودی به چی؟؟ مثل اینکه خیلی تو نقشت فرو رفتی و فکر میکنی همشو به دست اوردی

تو در مورد توانایی های خودت صحبت کن شاید تو عرضه نداری بجنگیم برای آرزو هات من دارم تو هم بیماری بد دلی تو حتما درمان کن یا از خونه بیرون نرو سمی و بسیار تاکسیکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو در مورد توانایی های خودت صحبت کن شاید تو عرضه نداری بجنگیم برای آرزو هات من دارم تو هم بیماری بد ...

باشه بابا انشالله میرسی بهشون

انقدر حرص نزن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هم زیاد گ.وه نخر ورم معده میگیری 

فعلا که تو درد گرفتی فداتشم😂😂 اخه بچه   دو سال دیگ که حتی پول تو جیبت نبود  یدونه بیرون بری

اونوقت میفهمی چقدر مغز و فکرت تهی و پوچ بود😂 پسرک دیوانع

آه نه من زنم الیکسس

دو سال که تو کنکور تجربی هیچی نشدی

حداقل برو بخون شاید امسال یه گوزی در اومدی😂😂اومدی تو نی نی سایت میگردی

وگرنه سال دیگ هم باید چیزایی که میخوایو بخوابی تا ببینیا  که اونم از اونجایی که بی لیاقتی  حتی تو خوابم نمیبینی😂😂

دو سال که تو کنکور تجربی هیچی نشدی حداقل برو بخون شاید امسال یه گوزی در اومدی😂😂اومدی تو نی نی سای ...

اگه کشته ای هم عن تر داریم هم خشک پیشنهاد می تره میزینم تو دهنت داغ داغ