2777
2789
عنوان

حملات پانیک و افسردگی

694 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی هست دچار اختلال اضطرابی باشه و خودشو خوب کرده باشه 

خییلی اذیتم تا فلوکستین و الانزاپین میخورم خوبم به محض قطع کردنش حالم بد میشه 

نمیشه هم مادام العمر خورد که خییلی اذیتم 

ایا کسی مثل من هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کنار دارو درمانی باید پیش روانشناسم بری.  برو پیش روانشناس و شناخت درمانی کار کن.  من ...

من همش گریه میکنم کوچکترین مشکلی منو از پا درمیاره منی که بزرگترین مشکلاتو از سر گذروندم حالم به شدت بد میشه فقط گریه شده کارم 

همسرم پنج سال درگیر افسردگی و پانیک بود..خیلی مراعاتشو کردم اصلا بحثی نداشتیم.سفر زیاد رفتیم بدون دا ...

کاش منم خوب شم خدایا خییییلی اذیت میشم خیلی زندگیم شده گریه 

چه حالتایی میشن عزیزم من خییلی گریه میکنم افسرده کامل شدم بخدا

شوهرم نصف شب حمله پنیک بهش دست میداد ما هم نمیدونستیم که پانیکه .‌.یهو تنگی نفس می‌گرفت می‌گفت الانه که بمیرم خلاصه دکتر قلب ریه داخلی گوارش معده آندوسکوپی همه اینارو رفت خوب نشد تا اینکه رفت دکتر اعصاب الان که قرص میخوره بهتره ولی وقتی نمیخوره استرس میگیره دستاش میلرزه و به خودکشی فکر میکنه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

کاش منم خوب شم خدایا خییییلی اذیت میشم خیلی زندگیم شده گریه  

عزیزم تا میتونی خودتو از شرایط بحرانی و سخت دور کن.هیچکس باندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه.بگرد ببین چی حالتو خوب میکنه

شوهرم نصف شب حمله پنیک بهش دست میداد ما هم نمیدونستیم که پانیکه .‌.یهو تنگی نفس می‌گرفت می‌گفت الانه ...

منم دقیقا همینطورم حالات گریه دارم بی قرارم اوووونقدر گریه میکنم تا چشام خشک میشه 

خیییلی اذیتم 

همسر شما چه قرصایی میخوره

منم دقیقا همینطورم حالات گریه دارم بی قرارم اوووونقدر گریه میکنم تا چشام خشک میشه  خیییلی اذیت ...

کلردیازپوکساید ۵_سرترالین ۵۰_کلومیپرامین ۱۰_ویتامین دی ۳_الانزاپین ۲/۵_بوسپیرون ۵ لورازپامم نوشته بود دکتر ولی شوهرم نمیخوره

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

عزیزم تا میتونی خودتو از شرایط بحرانی و سخت دور کن.هیچکس باندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه.بگرد ببین ...

ببین اجی مثلا منو خاهرم کلا دوتاییم و جز همدیگه و مادرم کسی دیگه رو نداریم 

حالا ابجیم از شهر دیگه که فاصلش سه ساعته خاستگار داره و منی که خودم پسر رو از هر نظر تایید میکنم میگم ازدواج نکن چون همش گریه میکنم به ابجیم میگم طاقت دوریتو ندارم اینا هم درکم نمیکنن میگن عقلتو ازدست دادی ولی بقران دست خودم نیس همش گریه میکنم رفتم دکتر گفته اختلال اضطرابی داری