2777
2789
عنوان

کمکم کنین توروووو خددااا❤

69 بازدید | 5 پست

کسی که  با قرص پروژسترون پریود بشه خون ریزیش کم باشه یعنی باردار نیست؟؟؟

توهم دارم تو شکمم ی چیزیییی هستتت 

کلا با قرص پربود میشم 

ولی دو سری هست که پریودیم کمه 

چااااقم شدم

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیکام هست پارسال ۳ ۴ تا گرفتم تست کردم همه گفتن بارداری بعد دو سه روز بعدش پریود شدم 

اگه منظورت از قرص پروژسترون یه جور قرص جلوگیری هست .کلا قرصای هورمونی باعث چاق شدن میشن اغلب از رون و شکم متاستفانه خیلی سختم آب میشن این چربیا.راجع به تست باید حتما اول صبح انجام بدی بعدشم تست رو من خودم معمولا بعد از عقب انداختن پریود انجام میدم دیگه نمیدونم سیستم بدن شما چطوره

اگه منظورت از قرص پروژسترون یه جور قرص جلوگیری هست .کلا قرصای هورمونی باعث چاق شدن میشن اغلب از رون ...

ازمایشگاه برم بگم ازمایش میخوام بدم همینطوری میگیرن یا باید بدم پیش دکتر؟

....
ازمایشگاه برم بگم ازمایش میخوام بدم همینطوری میگیرن یا باید بدم پیش دکتر؟

میشه همینجوری بدی من ازمایش بارداری خودمو بدون نسخه دادم فقط شامل بیمه نمیشی ازاد حساب میشه برابارداری هزینش زیادنیس