تیکات مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 223 عنوان دکتر ختمی اهواز 1742 بازدید | 20 پست سلام من میخام بینیمو عمل کنم اینم بگم بینیم هیچ انحراف ،شکستگی و اینا ندارع ولی میخام عمل زیبایی انجام بدم کسی میدونه قیمتش چقدع؟ 1402/06/11 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 بالای ۴۰.حدوذ ۴۴میشه هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 خورشیدی فر _۳۰_میگیره.کارشم عالبع.حیف منوعملنکرد گفگوشتیه زیاد تغییر نمیکنی.خیلی باانصافه هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
تیکات مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 223 بالای ۴۰.حدوذ ۴۴میشه دکتر خوب میشناسی من میخام عروسکی عمل کنم ک قیمتشم یکمی مناسب تر باشه
همنفسمh عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 239 خورشیدی فر _۳۰_میگیره.کارشم عالبع.حیف منوعملنکرد گفگوشتیه زیاد تغییر نمیکنی.خیلی باانصافه دکتر حسینی واقعا خوبه برای ترمیم؟
تیکات مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 223 خورشیدی فر _۳۰_میگیره.کارشم عالبع.حیف منوعملنکرد گفگوشتیه زیاد تغییر نمیکنی.خیلی باانصافه مال من استخونیه بهش زنگ زدم میگ با هزینه بیهوشی و اینا ۳۵میشه خیلیه تا ۳۰خوبه
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 مال من استخونیه بهش زنگ زدم میگ با هزینه بیهوشی و اینا ۳۵میشه خیلیه تا ۳۰خوبه اها چون دوماه پیش ب من ۳۰گفختمی هم بالای ۴۰الان کلا از ۳۰شروع میشن هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 دکتر حسینی واقعا خوبه برای ترمیم؟ والا گرون میگیره.ولی خورشیدی فر هم کاراش خوبه. هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
تیکات مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 223 اها چون دوماه پیش ب من ۳۰گف ختمی هم بالای ۴۰الان کلا از ۳۰شروع میشن شیخی زاده بمن گفت ۲۰ ولی خیلی میترسم و مطمین نیستم از کارش
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 دکتر خوب میشناسی من میخام عروسکی عمل کنم ک قیمتشم یکمی مناسب تر باشه عزیزم همه بالای ۳۰شدن.کمترین همین خورشیدی فره هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
تیکات مدیر استارتر عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 223 عزیزم همه بالای ۳۰شدن.کمترین همین خورشیدی فره من ماه دیگ میخام عمل کنم فک کنم تا ماه دیگ بشه ۳۵اینم من خو شانس ندارم
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 شیخی زاده بمن گفت ۲۰ ولی خیلی میترسم و مطمین نیستم از کارش اسمش نشنیدم ولی الان محمد زاده.حسینی.شهریاریخورشیدی اینا خوبن.ب قیمت نرو.کارشون نگا کن.اگه دماغت خوبهعمل نکن هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
همنفسمh عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 239 والا گرون میگیره.ولی خورشیدی فر هم کاراش خوبه. کاری به پولش ندارم آخه من ترمیمی ام باراولم نیست باید برم پیش ترمیم کار میگن حسینی ترمیماش خیلی خوبه
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3038 من ماه دیگ میخام عمل کنم فک کنم تا ماه دیگ بشه ۳۵اینم من خو شانس ندارم اره هرماه افزایش دارن. هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.