2777
2789

سلام ببخشید که دارم این سوالو میپرسم 

من پنج ساله ازدواج کردم و سه ساله که صاحب یه پسر هستم از وقتی پسرم دنیا اومده رابطه جنسی با شوهرم به کل تغییر کرد قبلا خیلی فعال تر بود اما الان هیچ خواسته ای ازم نداره تو رابطه هیچی نمیدونم بزارم پای خستگیش چون تایم کاریش زیاده( ده صبح تا دوازده شب  )یا بزارم پای اینکه نکنه با کس دیگست و  نیازی به اینکه از من دیگه چیزی بخواد و نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قبلا تایم کاریش متفاوت بود؟ باهاش حرف بزن راحت

نه قبلا هم همین بود اما بچه نبود انگار آروم تر بود راحت تر بود باهام 

خیلی حرف زدم خیلی اصلا یجوریه زیاد راجبه رابطه باهام حرف نمیزنه وقتی چیزی نمیخواد ازم منم نمیتونم خواسته هامو مطرح کنم یعنی یه جوری شده جفتمون رویِ گفتن خواسته هامونو نداریم دیگه 

به نظرم من خسته هست،پسرت زود بخوابون بع برو پیشش بگو عزیزم خسته هستی میخوای ماساژت بدم بعد ماساژش بده هم خستگیش در میره هم رابطه بر قرار میکنین

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
بیخیال بابا مام اینطوریم  من سعی میکنم دیگ کلا ب این موضوعات فکرنکنم

فکر میکنی با فکر نکردن درست میشه من هنوز ۲۳ سالمه قراره ا آخر عمرم نتونم حرف بزنم 

طلاق از همین جاها شروع میشه دیگه 

نه قبلا هم همین بود اما بچه نبود انگار آروم تر بود راحت تر بود باهام  خیلی حرف زدم خیلی اصلا ی ...

رو نمیخواد عزیزم شوهرته

مستقیما همین حرفارو بزن علتشو بپرس بگو دلم میخواد مثل قبل باشیم 

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فکر میکنی با فکر نکردن درست میشه من هنوز ۲۳ سالمه قراره ا آخر عمرم نتونم حرف بزنم  طلاق از همی ...

دقیقا منم ۲۵سالمه 

ولی من خیلی سعی کردم درستش کنم درست نشده 

تازه شوهر من اصلا نمیاد سمتم من باید بزم سمتش اونم بیشتر وقتا قبول نمیکنه دیگ خسته شدم