2777
2789

ب مامانم زنگ زدم خواستم بگم صدقه بذاره 

بعد تعریف کرد تا همون خوابی ک من دیدم خالمم دیده 

خدایا خودت بهمون رحم کن خدایا طاقت ندارم ای خدای بزرگ خدایا تو رو به حق حضرت محمد رحم کن 

تو رو خدا اگه میتونید به نیتم یه صدقه بدید یا دعایی چیزی بخونید من تازه بابامو از دست دادم دیگه طاقت ندارم😭😭😭😭

خیره گلم 

خواب ظهر الکیه 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهر هیچ خوابی الکی نیست تقریبا ی خواب همینجوری هم قبل فوت بابام دیدم

آنگاه جبرئیل به حضرت محمّد صلی اللَّه علیه و آله و سلم گفت: هر گاه تو یا یکی از مؤمنین خوابی خوفناک دیدید بگوئید:

اعوذ بما عاذت به ملائکة اللَّه المقربون و انبیائه المرسلون و عباده الصالحون من شر ما رئیت و من رؤیای.

سپس سوره حمد و سوره قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ و سوره قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ و سوره قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را بخوانید و سه مرتبه آب دهان بطرف چپ خود بیفکنید اگر این کار را انجام دهید ضرری از خواب متوجه شما نخواهد شد.

من اینو ک میخونم بدترین خوابامم ب خیر تبدیل میشه

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

سلام عزیزم تعبیر به خیر کنید بگید ان شاالله خیره و صدقه بدید.

زیارت عاشورا زیارت بخونید در کل، یکی از هزاران اثراتش دفع بلا هست حداقل هر روز یکبار بخونید و البته نماز اول وقت

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀