2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته ریاضی که راحت رتبه میاره

نه بابا ،اصلا این طور نیست اکثرا گول این حرفها را می‌خورند بعد میرن رشته ریاضی مثل چی گیر میکنند.

بی خود نیست همه فرار میکنند از ریاضی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
نه بابا ،اصلا این طور نیست اکثرا گول این حرفها را می‌خورند بعد میرن رشته ریاضی مثل چی گیر میکنند. ب ...

مخصوصا داخل دانشگاه درس های مهندسی واقعا سنگینه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

رتبه دو رقمی کشور روبه رو دیدم

روستا بودن 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

ایشالا مرسی عزیزم

خواهش میکنم من سال دهم که پایه بود شهرمون زلزله۷.۳ریشتر آوند یه سال و نیم آواره بودیم هیچی نخوندم توی منطقه ۳محرومم زندگی میکنم سال دوازدهمم معلم نداشتیم کرونا بود و اصلا شیر تو شیری بود برای خودش الان سال سوم پزشکی ام

انسان باشیم همین