2777
2789

کسی که با  ادبه هم با اخلاق صورتش هم خوبه  .موقعیت شغلی بدی هم نداره تحصیلات فوق داره و تازه استخدام یه ارگان دولتی شده اما قدش ۱۶۵ خیلی دنبال زیبایی خاصی نیست اماچون قدش زیاد بلند نیست میخواد با یکی در حد خودش یا یه ذره بلندتر ازدواج کنه.میگه فردا بچه‌هام شانس قد بلند شدن داشته باشند  

این می‌ترسه بعدا خانمش داخل.اقوام یا خیابون یا جاهای دیگه مقایسه کنه ونسبت بهش سرد بشه من در حد خودم بهش مشاوره دادم. اما ‌از مقایسه شدن .و اینکه زنش باهاش وبا زندگیش سرد بشه می‌ترسه. شما این جور خواستگاری داشته باشید چه جوابی میدید .امکان داره  بعدش داخل دانشگاه و خیابون و یا محیط کارتون پسرهای قد بلند تر رو ببینید .از همسر و زندگیتون سرد بشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا بهش بگو بدونه من عاشق پسری شدم با همین قد و قواره که یه قیافه ی فوق معمولی داره در حالی ک از قد کوتاه و صورت ریش دار متنفر بودم 

عشق ب هیچییییی بستگی نداره فقط باید خدا بخواد مهر یکیو بذاره تو دلت

افوض امری الی الله

خب ایشون دیگه باید بره سراغ دخترایی با قد ۱۵۰٫۱۵۵ 

تا کنار هم خوب دیده بشن ، از خودش بلندتر یا هم قد اصلا خوب نیست واسش ممکنه دقیقا همون مشکلات پیش بیاد ، واقعیت رو نمیشه انکار کرد 

قد زیاد برام مهم نیست و اصلا جزء معیارهام نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وا همچین گفتی کوتاه

۱۶۵ ک خوبه

همقد خودش بگیره خوبه دیگه تازه زن۱۶۰ هم قد بلند محسوب میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
قد خانمش چه قدره این مهمه

میگه خودم تو جوونی و نوجوونی خیلی حسرت قد کشیدم و اعتماد به نفس نداشتم دوست دادم از یه خانواده زن بگیرم که حداقل قد بچه ام رو اونها بکشه  .ولی می‌ترسه اون دختر بعدا از لحاظ عاطفی جا بزنه 

ایشون وقتی دنبال خانم بلندتر از خودشه

در ناخوداگاه ایراددارند 

پس اول خودشون باید با این قضیه کنار بیان که به طرف مقابل هم القا نشه 

فرزندان هم ممکنه به چند نسل قبلتر شبیه بشن( اگر فرد قد بلند دارند ژنتیک موثره) 

پدر و مادر همسر من ۱۶۰ و ۱۶۵ هستن

همسرم ۱۸۷ 

داییاشون قدبلندند 

پس نگران این موضوع نباشند 

و بر عکس پدر و مادر من قدبلندند و تقریبا همه اقوام نزدیک

اما برادرم قدش۱۷۳ بود…