2777
2789

سلام بچه ها

من چهارشنبه شب گذشته ساعت 9 شب یهو دیدم سر دختر 5 ساله ام پر از دونه های سفید یا همون رشک شده

بلافاصله بردمش حموم موهاشو تو حموم پسرونه زدم شونه کشیدم شامپو کردم 2 3 تا شپش نابالغ زنده دراومد بعدش که اوردمش از حموم تو خوابش از سرش هر چی رشک بود خارج کردم. 

فردا صبحش از ساعت 6 صبح بیدار شدم هر چی پتو و اسباب بازی بود وکیوم کردم و قرنطینه کردم

ملافه ها رو با اب 60 درجه شستم و پتوهای جدید اوردم و تمام تخت رو جارو برقی کشیدم

دوباره با شونه مخصوص ضد شپش که سریع تهیه کردم شونه زدم مدهای دخترم رو دوباره 2 تا شپش نابالغ ریز دراوردم و دیگه بعده اون تمام سرش پاک شد. بعد سرش رو روغن نارگیل زدم و هی شونه و هی شونه

روزی سه چهار بار شونه زدم

امروز رفتیم مرکز بهداشت معاینه کرد گفت پاکه پاکید ولی برای اطمینان رفتم فوم ضد شپش خریدم 360 هزار تومن کاملا گیاهی برند التا و طبق دستور زدم به سرش

اسپری البسه ام گرفتم 

بهداشت گفت سر خودت و دخترت هیچی نداره

اینم بگم که طی این سه روز موهای خودمم تا تونستم با سرکه خالص و روغن نارگیل و نرم کننده شونه مخصوص زدم

بنظرتون تمومه؟ 

ممکنه طی سه روز از شرشون راحت شده باشیم؟ امشب تازه میشه 3 شبانه روز که متوجه شدم داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس و اینا رو هم بشور و اتو کن درز های کنار اتاق فرش و اینا رو جارو کن جاهایی مثله میز و صندلیم ضدعفونی کن یوقت خدایی نکرده دوباره برنگرده

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

موهای خودمم بلند بود با کش نزدیک سرم محکم بستم و باقیشو قیچی کردم موهام کوتاهه کوتاه شد

بعدم رفتم حموم و با سرکه و نرم کننده هی شستم

اگر شپشی بوده افتاده تخمشم بوده رفته

چون بهداشت گفت اصلا تخم شپش ندارین 

دیگه چه کنم بچه ها؟ 

باورم نمیشه در کمتر از سه روز تونسته باشم از شرشون راحت شده باشم

لباس و اینا رو هم بشور و اتو کن درز های کنار اتاق فرش و اینا رو جارو کن جاهایی مثله میز و صندلیم ضدع ...

هر چی بود و نبود رو روزانه با اب 60 درجه میشورم. حتی حوله ها و بعد اتو میکنم

ملافه ها هم روزانه

همه چی اب 60 درجه

چه خوب 

کاش همه مثل شما تنبلی نکنن وزود اقدام کنن وتا وقتی ناقل هستن جایی نرن وبقیه رو درگیر نکنن،چون اگه دیر اقدام کنی هر کدوم از اون رشک ها میشه بالغ وکارت چندین برابر میشه 

خونه رو‌تند تند جارو بزنید ،وقتی تو سرتون نیست یعنی دیگه تمومه ،فقط لباس ها و فرش و مبل رو جارو بزنید وبشورید که اگه چیزی هست نابود شه 

موهاشم روزی یکی دوبار تا چند روز چک کن 

سه روز کمه من تا دوهفته هر روز سرکه رو اسپری میکردم رو سرمون و با شونه فلزی میکشیدم متاسفانه رشکها لاب لای موها گاهی با چشم نمیبینی ولی شونه میکشی درمیان 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

آب تنباکو هم خوبه 

تنباکو رو بجوشون نیم ساعت ، صاف کن ،وبعد با ابش موها وکفذسر رو ماساژ بده وخیس کن ،کلاه پلاستیکی بکش روش وچند ساعت بمونه ،بعد با شونه دندانه ریز شونه بزن ،جاری من دخترش گرفت تو چند روز همشونو نابود کرد وگفت تنباکو خیلی خوب بوده 

سه روز کمه من تا دوهفته هر روز سرکه رو اسپری میکردم رو سرمون و با شونه فلزی میکشیدم متاسفانه رشکها ل ...

ممنون عزیزم من همچنان ادامه میدم 

اتفاقا صبح اسپری خریدم برای سرکه که نخوام هی شونه بزنم تو سرکه

داخل حموم که من دبه رو خالی میکردم رو سرم برا خودم

برا دخترم اسپری خریدم

پس نابودی طی چند روز ممکنه درسته؟ اونام شپش رو دیدن یا فقط تخم دیده بودن؟ 

روز اول تخم شپش دیده بود و روز سوم همه زنده شده بودن وشپش نابالغ بودن ،میگفت چند روز تو آفتاب مینشستم واز موهای دخترم جدا میکردم ،درضمن عزیزم میگن تو آفتاب بهتر دیده میشن ،تو نور خونه ولامپ زیاد قابل تشخیص نیستن