سلام دوستان کسی هست که از بانککشاورزی وام ازدواج گرفته باشه؟ از طریق سامانه آسان مدارکتون رو بارگزاری کردین؟چندوقت طول کشید تا بعده تعیین شعبه وام رو واریز کردن؟
وای منم میخوام ثبت نام کنم برا وام ازدواج نمیدونم کدوم بانک بهتره خبر داری برا هر وامی چند ...
والا کشاورزی گفته یدونه ضامن...خردادماه ثبت نامکردم چندروزه پیامه تعیین شعبه اومده 🙁یه سامانه مسخره ام گذاشتن اونجا که خودت اطلاعتتو وارد کنی تعریف ملتو شنیدم البته دیرشنیدم خودم انتخاب کرده بودم بانکمو
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام روز به خیر ... شما ماه گذشته تونستید ثبت نام کنید درسته ؟ دقیقا از کدوم سایت ثبت نام انجام دادید ؟ من برای خواهرم دارم ثبت نام می کنم می گه هیچ بانکی وام نمی ده ....
سلام ممنونم من خرداد ماه ثبت نام کردم و ماه پیش دریافت کردم واممو نمیدونم راستش
سلام
ببخشید شما حین ثبت نام چقدر پول پرداخت کردید همسرم ثبت نام کردن ۵۰۰ ریختن الان ۳ ماهه ولی هیچ خبری نیست هرازگاهی فقط کد میاد برا شما هم همیجوری بود؟؟؟ممنون میشم جواب بدی
ما با گوشی خودمون ثبت نام کردیم یمدت منتظر موندیم تا پیام اومد برید بانک برای تکمیل مدارک بعدشم مدارکو تو سایتی که گفتن بارگزاری کردیم و منتظر خبر شدیم برای واریز