2777
2789

سلام دوستان کسی هست که از بانک‌کشاورزی وام ازدواج گرفته باشه؟ از طریق سامانه آسان مدارکتون رو بارگزاری کردین؟چندوقت طول کشید تا بعده تعیین شعبه وام رو واریز کردن؟

وای منم می‌خوام ثبت نام کنم برا وام ازدواج نمی‌دونم کدوم بانک بهتره  خبر داری برا هر وامی چند ...

والا کشاورزی گفته یدونه ضامن...خردادماه ثبت نام‌کردم چندروزه پیامه تعیین شعبه اومده 🙁یه سامانه مسخره ام گذاشتن اونجا که خودت اطلاعتتو وارد کنی تعریف ملتو شنیدم البته دیرشنیدم خودم انتخاب کرده بودم بانکمو

باز یه پرسجو کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا کشاورزی گفته یدونه ضامن...خردادماه ثبت نام‌کردم چندروزه پیامه تعیین شعبه اومده 🙁یه سامانه مسخر ...

شوهرم چند تا بانک رفته بود گفته بود بهش هر وام دوتا ضامن میخواد بانک ملی و صادرات گفته بود بهش 

کلی غصه ام گرفت آخه ۴تا ضامن نداریم اصلا گفته بودن قانونش این شده هر وام دوتا ضامن 😣فردا بره بانک کشاورزی دعا کن با دوتا ضامن کارمون بشه 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....

سلام عزیزم

یکی از تاپیک هاتو دیدم خواستم ازتون یه سوال بپرسم 

آیارشته طراحی دوخت دانشگاه مختلط داره؟ 

و اینکه میشه بگی شما خودتون تو کدوم دانشگاه درس خوندین؟

و کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میکنین

Olümden başkasi yalan.
سلام روز به خیر ... شما ماه گذشته تونستید ثبت نام کنید درسته ؟ دقیقا از کدوم سایت ثبت نام انجام دادی ...

سلام ممنونم

من خرداد ماه ثبت نام کردم و ماه پیش دریافت کردم واممو

نمیدونم راستش 

سلام ممنونم من خرداد ماه ثبت نام کردم و ماه پیش دریافت کردم واممو نمیدونم راستش 

سلام

ببخشید شما حین ثبت نام چقدر پول پرداخت کردید همسرم ثبت نام کردن ۵۰۰ ریختن الان ۳ ماهه ولی هیچ خبری نیست هرازگاهی فقط کد میاد برا شما هم همیجوری بود؟؟؟ممنون میشم جواب بدی

سلام ببخشید شما حین ثبت نام چقدر پول پرداخت کردید همسرم ثبت نام کردن ۵۰۰ ریختن الان ۳ ماهه ولی هیچ ...

سلام عزیزم 

ثبت نام اولیه منطورته؟ما چیزی واریز کرده نکردیم

بعد ثبت نام برا شماهم کد میمومد یا چطوری ..؟؟

ما با گوشی خودمون ثبت نام کردیم یمدت منتظر موندیم تا پیام اومد برید بانک برای تکمیل مدارک بعدشم مدار‌کو تو سایتی که گفتن بارگزاری کردیم و منتظر خبر شدیم برای واریز

پیام خاصی نیومد