2777
2789
عنوان

به ۴ دلیل طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 25 پست
حرفات درستا استارتر عزیز منظورت از امنیت اجتماعی چیه من بعد از جدایی امنیت روانی دارم ول ...

تو اجتماع بعضیا فقط میخوان از خانم هایی که مطلقه هستن سو استفاده کنن اگه نتونی جلوی سو استفاده شون رو به هر طریق بگیری یعنی امنیت اجتماعی نداری 

نداشتن امنیت اجتماعی مثال های زیادی داره برای یه خانوم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانم تاپک زده بود شوهرم دوساله برام لباس نخریده ، شش ماهه گوشت توخونه نداریم دیروز رفته برای بچه ...

پس معلوم شد این آقا خسیس نیست اگه بود واسه خواهر زاده ش هم نمیخرید

این آقا داره با زن و بچه اش لج میکنه حالا به هزار دلیل میتونه باشه 

مثلا شاید رابطه جنسی و عاطفی خوبی ندارن و آقا داره از این طریق انتقام میگیره 

پس اول باید صد درد صد رابطه و رفتار های دو طرف و اتفاقاتی که افتاده رو مو به مو آنالیز کرد 

این خانوم اگه قصد داره پیش مشاور بده باید با صداقت کامل هر اتفاقی افتاده توضیح بده تا بهش راهکار بدن چکار کنه جدا بشه یا بمونه با یسری رفتار متفاوت 

ولی من تا ندونم قضیه از چه قراره نمیتونم قضاوت کنم کدومشون مقصره و چه کاری بهتره

پس معلوم شد این آقا خسیس نیست اگه بود واسه خواهر زاده ش هم نمیخرید این آقا داره با زن و بچه اش لج م ...

اون قسمت که گفته بود لباس برام نمیخره میشه با حرف شما تطبیق داد ولی گوشت توی خونه نیمدن رو با هیچ منطقی نمیشه پذیرفت . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اون قسمت که گفته بود لباس برام نمیخره میشه با حرف شما تطبیق داد ولی گوشت توی خونه نیمدن رو با هیچ من ...

اکثر مردا بی منطق هستن😅کارهاشون هم بر همین مبناس متاسفانه 

وگرنه اگه طرف عقل داشت میگفت بچه من فقر آهن و پروتئین میگیره ، فقط هیکل بزرگ کردن مغز اصلا ندارن ولی نمیشه به این دلیل که طرف بی فکره جدا شد چون احتمال اینکه دوباره بیوفته گیر یه مرد بی عقل بازم زیاده باید راه بهتری پیدا کرد 

فکر کن فردا آدم به بچش بگه چون شکمتون سیر نمیشد جدا شدم

بعدش چی؟خانومه تنهایی میتونه نیاز های خودش و بچه هاشو تامین کنه یا مرد دیگه ای میاد واسه این بچه ها پدری کنه در صورتی که پدر خودشون نکرد 

اکثر مردا بی منطق هستن😅کارهاشون هم بر همین مبناس متاسفانه  وگرنه اگه طرف عقل داشت میگفت بچه م ...

اون خانم بچه نداشت . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اون خانم بچه نداشت . 

نظرم همونه داره انتقام میگیره براش مهم نیست زنش چی بخوره چون هیچ کس از گشنگی نمرده نگران نیست اتفاقی برای خانومش بی افته اگه باهاش دوباره صحبت کردی بهش بگو تا شرایط بهتر نشده بچه دار نشه 

نظرم همونه داره انتقام میگیره براش مهم نیست زنش چی بخوره چون هیچ کس از گشنگی نمرده نگران نیست اتفاقی ...

متشکر از راهنمایی شما .

شوهر خودم هم هیچ هدیه ایی برام نمیگیره البته تمام درآمد دوتامون دست خودمه و تمام خریدها با خودمه ولی زمانی که با هم دوست بودیم و صحبت ازدواج هم نبود برام همه چیز میخرید حتی سرویس طلا برام خرید که من فکر کردم بدله . ولی الان کاش یکبار یه هندوانه دست میگرفت می آمد داخل خونه . 

متشکر از راهنمایی شما .  شوهر خودم هم هیچ هدیه ایی برام نمیگیره البته تمام درآمد دوتامون دست خ ...

خواهش میکنم عزیزم 

فکر می کنم شما همه مسئولیت ها رو گردن گرفتین اونم به خودش زحمت خرید خونه نمیده 

بنظرم اگه این موضوع ناراحتتون میکنه یا خرید خونه رو بخودش بسپار یا تقسیم کنید که کی چی بخره 

کادو هم واقعا تجربه ای راجبش ندارم