2777
2789
عنوان

نفرین

126 بازدید | 11 پست

سلام یک سوءتفاهمی تو فامیل شوهر پیش اومد فکر کردن کار منه  ولی من مسببش نبودم  از دیشب یک نفرشون بهم پیام می ده به فحش و نفرین

الان هم بهم پیام داده من بچه یتیم هستم تا چهارشنبه خبر داداشتو بیارن داداشم دوره می دونن روش حساسم همینجور پیام می دن ناله و نفرین می دونم خدا خودش همه چی را می دونه

دلم شکسته هیچ پناهی ندارم چه کار کنم چه دعایی بخونم   یاد داداشم می افتم دلم تکه تکه می شه  از صبح اشکم بند نیومده  تو را خدا اگه پیش خدا آبرویی دارید برام دعا کنید 

الهی به امید تو  "لا حول و لا قوةالا بالله العلی العظیم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مقصر نباشید اون نفرین ب خودش برمیگرده نترس نفرین ناحق نمیگیره عزیزم 

نه یک نفر دیگه مقصره 

داداشت هم دخالتی داشته این وسط؟ 

نه بابا داداشم اصلا دو ساله ایران نیست ندیدمش نقطه ضعفمو می دونن

زبونم قاصره نمی تونم حرفی بزنم 

برای مادر منم همچین اتفاقی افتاده بود از طرف برادرش وزن برادرش اولاش سر تهمتشون خیلی حرص می‌خورد اینم اونا رو نفرین می‌کرد بعد تصمیم گرفت واگذار کنه به خود خدا وبیخیال بشه از اون موقع آرامش داره با اینکه هنوز تهمت بر طرف نشده

خدا همیشه انلاینه کافیه دلت رو بروز رسانی کنی 
نه بابا داداشم اصلا دو ساله ایران نیست ندیدمش نقطه ضعفمو می دونن

پس نترس. خداننشسته هرزمان هرکی خاست یه نفربمیره بگه چشم شماامربفرما. یه صدقه هم بده وکارت رابده دست خدا

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
برای مادر منم همچین اتفاقی افتاده بود از طرف برادرش وزن برادرش اولاش سر تهمتشون خیلی حرص می‌خورد این ...

اینقدر منو اذیت کردند که خدا می دونه زورم بهشون نمی رسه  

پس نترس. خداننشسته هرزمان هرکی خاست یه نفربمیره بگه چشم شماامربفرما. یه صدقه هم بده وکارت رابده دست ...

دل آدم خالی میشه اونم داداش مظلوم من  😔 برام دعا کنید 

خب اگر شما هیچ تقصیری نداری چرا در جمع از خودت رفع اتهام نمی کنی و نمی گی فلانی (باید اون فرد هم حاضر باشه) مقصره؟ اینطوری دیگه کسی جرئت نمی کنه یکبار دیگه به شما تهمت بزنه ولی اینطوری باز هم موضوعی پیش بیاد همه از شما ذهنیت بد خواهند داشت