2777
2789
سلام. من 1 بار تاپیک تدریس زدم توی تبادل نظر ولی یکی از نی نی یارها بهم پیغام داد که نباید بزنی و اگه مجدد انجام شه دسترسیتون قطع میشه. در صورتی که من بارها دیدم دوستان همچین تاپیکهایی رو میزنن و اکتیو هم هست. بهشون پیام زدم و اینارو توضی دادم ولی جوابی داده نشد. بهر صورت خواستم خدمتتون بگم من تدریس زبان انجام می دم. گرامر، مکالمه، زبان بزرگسال و کودک و ... ترجمه متون عمومی و تخصصی هم انجام می دم. در صورت تمایل و پرسش بیشتر لطفا با هام تماس بگیرین در خدمتتونم. 0935-8164887

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریانکا جان می بینی برای چی می گم تماس بگیرید؟ چون دوستان پیام می ذارن و میرن! منم تمام روز فرصت ندارم اینجا بشینم

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

ممنون مونا جون. شمام موفق باشی عزیزم.

برای درک مطلب یا comprehension بله. ولی مقصودتون از کلوز تست کنکور دقیقا چی هست؟