2777
2789

من هشتا النگو دارم‌و سه تا تک پوش ی پلاک زنجیر دو جفت گوشواره دوتام‌النگو دارم که شکسته النگو هام ده تا بود الان هشتا مونده بنظر تون اینا رو بفروشم چقد روش بزارم‌میتونم‌ماشین‌بخرم؟بابام‌نمیزاره 😖 میخوام‌ماشین داشته باشم از طلا هام‌اصلا استفاده نمیکنم فقط هشتا النگوم‌دستمه‌ با دوجفت گوشواره ام 

چقدر کم دارم برای ماشین طلا گرمی چنده؟

دختر بلوچ     راه اشتباه رو از هرجا‌برگردی برد کردی                                       (تو روی زخم هام‌ستاره کشیدی)                                    عاشقت شدن بهترین اتفاقی بود که‌میتونست برام بیوفته. تو نجاتم دادی،این رو هیجوت امروز، فردا،و تا الد فراموش‌نميکنم و این‌قرار نیست هیچوقت عوض بشه.                                       «و‌اگر‌شیطان‌تو‌را‌میدید‌چشمانت‌را‌میبوسید‌و‌توبه‌میکرد»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ک نمیدونیم طلاهات چند گرمه 

سه تا تک پوشم رو وقتی طلا گرمی دو ملیون و مونصد بود خریدم فکر کردم میره بالا تا پنج و شیش ملیون شد صدو ۱۸ پلیون که طلا هم بالا نرفت

فکر کنم هفتصد و شصت گرم طلا دارم با شایدم بیشتر چون من فقط انگوهامو جمع کردم بعد  ربطی به عیارش هم داره؟طلا های من ۲۴ عیاره

دختر بلوچ     راه اشتباه رو از هرجا‌برگردی برد کردی                                       (تو روی زخم هام‌ستاره کشیدی)                                    عاشقت شدن بهترین اتفاقی بود که‌میتونست برام بیوفته. تو نجاتم دادی،این رو هیجوت امروز، فردا،و تا الد فراموش‌نميکنم و این‌قرار نیست هیچوقت عوض بشه.                                       «و‌اگر‌شیطان‌تو‌را‌میدید‌چشمانت‌را‌میبوسید‌و‌توبه‌میکرد»
سی میلیون کمتر از تابلو چیه . خود طلا گرمی 2300 .

ببین برن قیمت آنلاین طلا.ی جایی زده قیمت طلای دست دوم.اون فیمتشه.طلا بخای تعویض کنی قیمت تابلو هست ولی بفروشی قیمتش پایین تره.من چند طلا فروش رفتم.تا فروختم همشون همینو میگفتن

بریزشون تو ترازو دیجیتال آشپزخونه اگه داری؛ قیمت طلا را تو نت ببین و خودت حساب کن. حدود قیمت میاد دس ...

نمیدونم‌چند گرمه ولی اون چند تیکه طلا های اخرم‌که خریدم هفتصد و شصت گرمه بعد ربطی به عیار داره من طلاهام ۲۴ عیاره مامانم‌میگه طلای بيست چهار عیار رو ببری تهران گرون تر میخرن راست میگه؟