2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سال پیش برای جراحی لیزر رفتم .. حدود بیست سال پیش .. محوریت پوله ..بیشتر از حد متعارف ...ما واریز کرده بودیم پزشکی که کارش اتفاقا کلاهبرداری بود و برای یه مشکل پوستی لیزر با هزینه بالا رو پیشنهاد داد در حالیکه لیزر اصلا جوابگو نبود ... پول سنگین گرفت و اصلا جوابگو نبود... یادمه سرشو از اتاق عمل بیرون آورده بود و می‌گفت واریز کردید من شروع کنم...   .. تو اتاق ریکاوری فقط یه خانم بود که هر چی سعی می‌کرد نمیتونست به همه برسه و همین عصبیش کرده بود .. بیمار ما میخواست بره دستشویی .. جرات نمیکردم به خانم بهیار بگم .. همچین جیغ بنفشی می‌کشید... 

من خیلی سال پیش برای جراحی لیزر رفتم .. حدود بیست سال پیش .. محوریت پوله ..بیشتر از حد متعارف ...ما ...

راستش ماهم الان اون بیمارستانیم ، با رفتاراشون اصلا حس خوبی نگرفتم آخه تو شهر خودمون خصوصی همه چی عالیه ولی اینجا ادمو میخورن حالا کلی هم پول دادیم

راستش ماهم الان اون بیمارستانیم ، با رفتاراشون اصلا حس خوبی نگرفتم آخه تو شهر خودمون خصوصی همه چی عا ...

انشالله سلامتی شونو به دست بیارن .. اخلاق مهم نیست .. اصل اینه که امکاناتشون کامله .. به امید خدا عالی میشن مامانتون