2777
2789
عنوان

میگو پزهای حرفه ای

28 بازدید | 22 پست
قبلا خودم میگو رو به روش مایه بنیه درست میکردم وحالا میخوام بعد از مدتها و"برا ی اولین بار برای دختر 18 ماهه ام میگو درست کنم یه طرز تهیه میگو خوشمزه میخوام به غیر از مایه بنیه ممنون میشم بگید چه جوری میگو میپزید؟
سیر رو با پهنای چاقو له کن و پوستاشو در بیار و بریز تو تابه با کره تف بده و میگوها رو بهش اضافه کن و حسابی تف بده یه ریزه نمک و یه کم آبلیمو بزن خاموشش کن ما اینجوری میدوستیم
بهترین حس من تو زندگیم کنار تو و پسرم بودنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میگو پرورشی باشه تو پیاز میخوابونم اگه واسه دریای آزاد باشه و تازه نمیخواد پودر سوخاری آماده یا اگه دوست داشتی خودت درست کن من نون بربریو خشک میکنم آسیاب میکنم ادویه و نمک میزنم شامل زرد چوبه کمی فلفل سیاه پود زنجبیل و هر ادویه ای که باب میلتونه و نمک بعد میگوهارو اول تو تخم مرغ که شکستمو هم زدمش میغلتونم بعد تو آرد سوخاری توی روغن داغ که کمیم ظرفن گود باشه سرخش میکنم خیلی خوسمزه میشه پف میکنه و طلایی رنگ میشه