2777
2789
عنوان

بهترین کتابی هایی که خوندین…

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 38 پست

رمان های خارجی که چاپ قدیم بودن و سانسور نشده رو پیشنهاد میدم خیلی خیلی قشنگن 

از رمان های تاریخی ایرانی شاهزاده آمیتیس بی نظیره،۳جلدی و حجیم اما جذاب

کتاب کوروش مردی از تبار روشنی  عالیه

کتابای جنایی از آگاتا کریستی

کتابای تربیت فرزند و بهداشت روان خانواده ام چندتایی خوندم که نویسندش یه خانوم روانشناس خارجی بود متاسفانه اسمش یادم رفته

پیشنهاد من در کل،کتابای چاپ قدیمه،از کتابخونه های عمومی شهرای بزرگ میشه گیرشون اورد،خودم از کتابخونه عمومی دانشگاه فردوسی امانت میگرفتم،واقعا کتابخونه دانشگامون گنجی بود برا خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسین از زبان حسین ,زندگی نامه امان حسین از زبان خودش, نمی دانیم چرا رازهای کامیابی وناکامی فرزندان,ع ...

مرسی برای وقتی که گذاشتی و تجربیاتت رو با ما به اشتراک گذاشتی🙏🏻🌹

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

کتاب های بعدی مدنظرم جشن حنابندان با موضوع دفاع مقدس و کتاب معجزه شکرگزاری باموضوع روانشناسی امیدوارم کتابخونه داشته باشه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
رمان های خارجی که چاپ قدیم بودن و سانسور نشده رو پیشنهاد میدم خیلی خیلی قشنگن  از رمان های تار ...

ممنوونم از شما🙏🏻🌹

کتابخونه های قدیمی سراغ دارم حتما سر میزنم و پیدا میکنم

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

مرسی برای وقتی که گذاشتی و تجربیاتت رو با ما به اشتراک گذاشتی🙏🏻🌹

خواهش میکنم ممنون از تاپیک مفیدتون

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
دلم خاست دوباره یه سر به کتابخونه نزدیک خونه بزنم😍😁

واقعا ارامش بخشه🥰

کتاب کتابخانه نیمه‌شب و کتاب  هر دو در نهایت می میرند و کتاب هشت قتل حرفه ای

🙏🏻😍

کتاب های بعدی مدنظرم جشن حنابندان با موضوع دفاع مقدس و کتاب معجزه شکرگزاری باموضوع روانشناسی امیدوار ...

من کتاب معجزه شکر گذاری رو گرفتم

زیاد هست توی کتابخانها

واقعا ارامش بخشه🥰

دلم میخاد برگردم ب ۱۸-۱۹سالگیم و روزایی که ساعتها یه کتابو دستم میگرفتم و غرق میشدم تو افکار و تخیلاتم،خیلی دلم گرف کاش میشد برگردم و کلی از اشتباهاتمو جبران کنم،کل زندگیم به فکر و خیالات داره میگزره🥲🥲🥲