2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلههههه 

قد بلند و کشیده اندام ور درعین حال بدون چربی 

پوست خیلی روشنی که شبیه شیر برنج نبود ولی خیلی روشن و دلنشینی بود و به شدت صاااااف دریغ از یدونه مو جای مو یا جوش و جای جوش ...

چشمای خیلی درشت  با رنگ آبی و زیتونی مخلوط 

بینی کوچییک شبه عملی 

آبهای قلوه ای 

موهای بلند و خرمایی روشن 

اصلا باربی واقعا بدون آرایش بااااربی بود

یکی از دوستام

بار اول که همدیگه رو دیدیم تو دلم میگفتم عزیزمم چقد نازه. یهویی اون بهم گفت چقد خوشگلی💛

ماشالله پوستش برف. موهاش رنگ طبیعیش یه بلوند فوق العادس و بلند. چشماش سبز آبی. لب و دهن جمع و جور. اصن فرشته س. 

اخلاقشم نگم مااااهه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

آره یکی از دوستای دبیرستانم شبیه ایشواریاست فقط چشماش تیرستو پوستش روشنه همون‌مدل چشم ولب ،صورت عروسکی و ظریف  قد بلند پاهای کشیده موهای لخت و بلند سریع رفتم باهاش دوست شدم😄

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

چشم ابرو مشکی حالت چشما یکم کشیده دماغشم خوب بود یه قوز ریز داشت لباشم متناسب بود زاویه فک سیب گلو داشت موهاشم خوشحالت بود کراشم بود پدسگ الان دیگه خیلی جذاب نمیاد بنظرم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

موها فر بلند دودی زیتونی (بور)

ابرو کمونی قهوه ای مژه فر چشم ابی بینی قلمی و کوچیک لب سرخ قلوه ای صورت صاف و سفیید بعد جدا از اون سینه رو فرم کمر باریک و باسن برجسته و بدنشم کلا رو فرم و تو پر 🥲🥲🥲

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼