2777
2789
عنوان

بینم عمل کردم. ولی خیلی ناراحتم

349 بازدید | 15 پست

۱۵ روز شده تقریبا احساس میکنم خیلی سربالا س و سوراخ های بینم خیلی بازن کشیده شدن 

نیم رخ قوس خیلی قشنگی داره ولی تمارخ

خیلی  قشنگ نیست تمام رخ خیلی سربالا بنظر میرسه  یعنی اینطوری میمونه ؟

من برخلاف خیلیا خوشم نمیاد متنفرم  از بینی سربالا میترسم اینطور بمونه

به دکترت گفتی نمیخوای سربالا باشه؟؟ 

چه مدلی عمل کردی.؟؟ 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکترت گفتی نمیخوای سربالا باشه؟؟  چه مدلی عمل کردی.؟؟

خیللی گفتم  دکتر نمیخوام خیلی سربالا باشه چون ارتفاعش بلند میشه   قوس نمیخوام   اگه  هم قوس زدین  خیلی ملایم  

الان  قوس داره ولی قوس ش خوشکله هر کی دیده میگه خیلی نازه  ارتفاعش هم کمه ولی از  نوک ارتفاعش کم نیست نرماله  یکم بلنده و  سربالا ک از تمام رخ فقط سربالا بودنش مشخصه 

نمیدونم ورمه یان  اگه میخوای خصوصی  یا تلگرام بیا عکس بفرستم

😐بهت بر نخوره ولی یاده لئونارد تو انیمیشن انگری بردز افتادم همون خوکه سبزه 😐😑سوراخ دماغو گفتی یاد اون افتادم 😂

...What the fu                                                      
خیللی گفتم  دکتر نمیخوام خیلی سربالا باشه چون ارتفاعش بلند میشه   قوس نمیخوام   ...

نه اشکال ندارع اگه بهش گفتی سربالا نمیخوای خودش درست میشه به مرور زمان

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

منم اولش اینطور بودم میاد پایین نگران نباش

من ۵ ماه پیش عمل کردم اومده پایین اولش خیلی خیلی. بالا بود حتی الانم بهم میگن هنوز ورم داره

خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام  زنده باد نی نی سایت بزرگ

یاد خودم افتادم. پارسال عمل کردم، هر روز بینیم یه شکلی بود. خیلی پشیمون بودم از عملم

ولی الان خیلی راضیم. خیلی خوب شده

تا چند ماه اول هر روز تو آینه میدیدم یه جاش مشکل داشت

ولی خدا رو شکر الان خوبه

توأم نگران نباش، باید تا یه سال صبر کنی نتیجه شو ببینی

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕