فقط برای پاک کردن کرم میخوام برا پوست تقریبا معمولی و حساس
با لافارر پوستم قرمز میشه، گارنیر خوب بود ک گفتن برچسب وزارت بهداشت نداره
مورد بهتری سراغ ندارین؟
زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
منم تعجب کردم توی دیج.ی کالا داشت داروخانه نداشت گفتن مجاز نیس نمیدونم چرا فقط اون ساخته بود با پوستم تا الان
دوستان لطفا نظرتون درباره محصولات ارایشی بهداشتی ایرانی میگید؟ اگر محصولی ایرانی باشه حاضرید استفاد ...
اگه خوب باشه و به پوستم بسازه چرا که نه
قیمتشم مناسب تره ایرانیم هس
دوستان لطفا نظرتون درباره محصولات ارایشی بهداشتی ایرانی میگید؟ اگر محصولی ایرانی باشه حاضرید استفاد ...
بله من همین الان کرم شب پرایم دارم راضی هستم ضدآفتاب هم لافارر ایرانی ها برند های خوب هم دارند فقط آبرسان نیتروژنا میزنم الان قیمتش نجومی شده داروخانه میداد 630 تومن