2777
2789

بچها من امروز از مسافرت برگشتم .پریروز شمال بودیم ب اقوام دور شوهرم. از اول دوس نداشتم برم چون این اقوام شوهرم ۳ تا دختر داره ک توی کیش زندگی میکنن و ب شدت آدم های راحت و بازی هستن ‌.

اعتراف میکنم من کمی حسود و غیرتی سر همسرم اصلا دوس نداشتم با اینا برم ک همسرم با اینا برخورد داشته باشه 

حالا پریروز اینا بود ک این دخترا حرف های بد بلند بلند میگفتن و میخندیدن همسرم هم شنید دور شد از ما 

بعد دخترا گفتن پاشین بریم کافه من با اینا رفتم 

اینا تو کافه با پسرا دوس شده بودن و مسخره بازی میکردن حرفای زشت میزدن بهم (ار من بزرگترن ولی فقد من متاهلم و مادر هاا

مادرها اونور تر نشسته بودن 

آقا من دلم پر بود از اینک آنقدر حرفای زشت زدن توی جمع و شوهرم شنید خلاصه از کافه برگشتیم همه چیو ب شوهرم گفتم. گفتم ک چیکار کردن و من متاهل بودم و آبروم رفت 

عصابم از بس خورد بود گریم گرفته بود شوهرم میگفت حالا چرا میخای گریه کنی؟مگ تو کاری کردی ؟اگ نکردی بس کن دیگ و داد میزد 

حالا ازین ناراحتم ک شوهرم حتما با خودش فهمیده ک من از جیز های دیگ هم دلم پره 

همیشه بهم میگ وقتی چن تا دختر باهامون هست تو بهونه میگیری !

آخه از شانس من همیشه هم دخترای فامیلشون بد دهنن

بنظر شما این درسته هر حرفی دوز تو جمع بزنی

بنظرتون خودم رو کوچیک کردم

من برای این لو دادنشون ک دیگ شوهرم نگه لا اینا بریم جایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اعتمادبنفست خیلی کمه وفکرمیکنی شوهرت پادشاه هست که دختراچشمشون بهشه اشکال نداره دیگه بی خیا ...

ن نمیگم ک دخترا ب شوهرم چش دارن 

فقد احساس میکنم چون اونا سانتالن شوهرم مقایسه کنه منو

ن نمیگم ک دخترا ب شوهرم چش دارن  فقد احساس میکنم چون اونا سانتالن شوهرم مقایسه کنه منو

خب خواهرمن همین یعنی اعتمادبنفسترکمه اگه شوهرت سانتال میپسنده پس توهم سانتال وقرتی باش نمیشه که ازهمه خوشکلا دورش کنی توهم اونطوربشوکه مقایسه نشی

جای شما توی اون جمع نیست  چون از نظر فرهنگی و اخلاقی و... تفاوت دارید بنظرم کار اشتباهی نکردی

بله کاملا طرز فکرم فرق میکنه 

از نطر اونا میشه فحش جنسی تو جمع داد ولی من خیلی بد میدونم

بله کاملا طرز فکرم فرق میکنه  از نطر اونا میشه فحش جنسی تو جمع داد ولی من خیلی بد میدونم

کاش میشد که باهاشون رفت و آمد نکنید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

خب خواهرمن همین یعنی اعتمادبنفسترکمه اگه شوهرت سانتال میپسنده پس توهم سانتال وقرتی باش نمیشه که ازهم ...

اره اعتماد ب نفسم کمه

ولی اگ شما جای من بودی و این شوخی ها ک حرفای جنسی توش داره رو جای شوهرتون بزنن ناراحت نمیشی 

اره اعتماد ب نفسم کمه ولی اگ شما جای من بودی و این شوخی ها ک حرفای جنسی توش داره رو جای شوهرتون بزن ...

نه برام مهم نبوداگه به شوهرم اعتمادداشتم اسی مگه چیزی ازشوهرت دیدی خدایی نکرده ؟