2777
2789

خودم دوماه و نیم فهمیدم سرطان لنفوم دارم و شیمی درمانی میشم و از هفته آینده هم باید پرتو بشم هنوز خوب نشده میترسم بعد اینهمه سختی بعد چند ماه و چند سال باز عود کنه الان داشتم تاپیکای چند سال پیش رو می‌خوندم همه میگفتن مریضیمون یا فوت شده یا چند ساله درگیره یکم امیدمو از دست دادم 😞🌺

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤

بله پسرخاله مامانم چندسال خوبه خوبه

نگران نباش انشاالله خوب خوب میشی

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

پدر من با شرایط حاد 

خوب شد 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوار باش عزیزم🫂❤

من مطمئنم خوب میشی

یکی از دوستام گرفت و خوب شد الانم هرماه میره چکاپ 

داداشمم سرطان داشت💔...همه گفتن میمیره ولی خوب شد، خداروشکر...چقدر سخت گفتم این جمله رو

یکی از دوستامم الان داره خداروشکر بهتره ولی هنوز کامل خوب نیست

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

من قد موهای سرم دیدم 

مگه میشه با این همه پیشرفت علمی درمان نشه 

فقط بنظرم چیزی ک تو اینا ک خوب شدن دیدم روحیه بالاشون بوده 

یکی از دوستامون ک ماشاالله چندساله کاملااااا سالم و سرحاله 

درصورتیکه بشدت وضعش بد بود و موهاش همه ریخته بود و لاغر شده بود 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

سرطان سینه

حدود ۸ ساله عود نکرده

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

سلام عزیزم انشاالله خدا شفات بده میشه بگی علایمت چی بود من دخترم غدد لنفاویی گردنش متورم شده بردم سونو گفت لنف نود ری اکتیو ولی هنوز ورم نرفته خیلی نگرانم میشه بگی علایمت چی بود

عزیزم داره میرم زیارت امام رضا حتما برات دعا میکنم بد به دلت راه نده امید داشته باش،

ای دورت بگردم تروخدا ازش بخواه کمکم کنه ابن ی ماه پرتو درمانی رو بگذرونم برم پابوسش😭😭😭

سرطان دارم میشه برای خوب شدنم حمد بخونی برام 🖤