لطفا اگر در مورد ای پی اطلاعات دارید کمکم کنیدپنج شنبه دکتر رفتم تو شش هفته گی سونو دادم گفت مشکوک به ای پی هستم،دوتا ازمایش بتا نوشت با فاصله ۴۸ساعت، سرماهم خوردم می ترسم داروبخورم، تپش قلب هم گرفتم قلبم می خواهد از تو سینه بزنه بیرون
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا ای پی نمیدونم چیه. اما من توی بارداری اولم قلب بچم تشکیل نشد ک توی ۶ هفته متوقف شد رشدش. دو هفت ...
ای پی بارداری خارج رحم هست، گفت مشکوک به ای پی هستم گفت کنار رحم یه چیزی مشاهده میشه واضح نیست ممکنه ساک بارداری تو این مدت وارد رحم بشه و مشکلی برای جنین پیش نیاد