2777
2789

لطفا اگر در مورد ای پی اطلاعات دارید کمکم کنیدپنج شنبه دکتر رفتم تو شش هفته گی سونو دادم گفت مشکوک به ای پی هستم،دوتا ازمایش بتا نوشت با فاصله ۴۸ساعت، سرماهم خوردم می ترسم داروبخورم، تپش قلب هم گرفتم قلبم می خواهد از تو سینه بزنه بیرون

سلام گلم  خب الان باید بری کیلینیک 

فامیلی کسی نیس بیاد دوساعت پیش بچه بمونه ؟

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر می توانید کمک کنید کسی تا حالا مشکوک به ای پی بوده  و سونو بعد سونو هشت هفته قلب بچه کامل ش ...

والا ای پی نمیدونم چیه. اما من توی بارداری اولم قلب بچم تشکیل نشد ک توی ۶ هفته متوقف شد رشدش. دو هفته بعد سقط کردم

توی این سری هم توی ۷ هفته قلبش دیده نشد اما توی ۸ هفته قلبش دیده شد و میزد

دارو که اصلا نخور. یه قاشق عسل با لیمو ترش مخلوط کن همش بخور. سیب زیاد بخور. آب نمک قرقره کن. ضربان قلبت شاید واسه استرسه. فکر و خیال الکی نکن اصلا. عسل و لیمو ترش دائم بخور. مایعات بیمارو رو دور میکنه

والا ای پی نمیدونم چیه. اما من توی بارداری اولم قلب بچم تشکیل نشد ک توی ۶ هفته متوقف شد رشدش. دو هفت ...

ای پی بارداری خارج رحم هست، گفت مشکوک به ای پی هستم گفت کنار رحم یه چیزی مشاهده میشه واضح نیست ممکنه ساک بارداری تو این مدت وارد رحم بشه و مشکلی برای جنین پیش نیاد