2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم دبیران خوب سایت آلا برا پایه یازدهم تجربی رو بهم معرفی کنین برا فیزیک محمدرضا یاری ببینم یا فرشید داداشی یا کارزانیان؟ خودم میخام درسو با یاری بخونم نکتهو تستو  کارزانیان اگه سایت یا جای دیگه سراغ دارین ک واستون مفید بوده بهم معرفی کنین راستی دنبال کتاب کمک درسی و تست هم هستم خلاصه ممنون میشم تجربیاتونو در این باره و کنکور به اشتراک بزارین همگی استفاده کنیم 

پسرم دوازدهم تجربی هست رتبه ی خیلی خوبی نیاورده انتخاب رشته کرده ولی فکر نکنم قبول سه خودش میگه یکسال باید بمونم پشت کنکور نمی‌دونم براش الماس ماز بگیرم یا آلا اگه کسی بود منم راهنمایی کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاج شرکت کرد ولی خوب نبود اصلا پسرم هدفش کنکور نبود جدی هم نگرفت متاسفانه حالا نمی‌دونم ماز بگیریم ی ...

من ک خودم نمیدونم ولی ماز اندازه آلا طرفدار نداره از قسمتای رایگان آلا خیلی استفاده کردم واقعا مفیده کلاساش نمیدونم پک های کنکورشم اینطوره یا نه