2777
2789

سلام خانوما 

دکتر آزمایش پاپ اسمیر و hpv  برام نوشت و جواب آزمایش پاپ اسمیر غیرطبیعی نوشته. حالا گفته برم کولپوسکوپی 

اگر کسی شرایط منو داشته بیاد راهنمایی کنه نتجیش چی شده واسش. خیلی حال روحیم بده .

لطفا سوال هایی از جمله چی هست و چرا شده و نمیدونم چه علائمی داره نپرسید چون روحیم خوب نیست 😪😔

سلام عزیزم من ماما هستم

کولپوسکوپی یه چیز شبیه میکروسکوپه که وارد واژنت میشه و تصویر دهانه رحم رو میندازه رو یه مانیتور پزشک دقیق نگاه می‌کنه و وضع دهانه رحمت رو چک می‌کنه 

الان که اچ پی وی مثبت شدی چون دهانه رحمت تغییر داده باید انجام بشه که خیالمون راحت باشه

معمولا کم خطر میشه و تغییری دیده نمیشه برای چکاپ باید انجام بشه اصلا ترسی نداشته باش خوشحال باش که زود فهمیدی و میشه کنترلش کرد حتی اگر تغییر هم کرده باشه درمان داره و اونقدر هم سخت نیست 

سلام عزیزم من ماما هستم کولپوسکوپی یه چیز شبیه میکروسکوپه که وارد واژنت میشه و تصویر دهانه رحم رو م ...

مرسی عزیزم ممنون که دلگرمم کردی ... به نظر شما چقدر طول میکشه درمانش؟  hpv برام نوشته بود مثبت و از نوع های ریسک ۴۵ 

برگه پاپ اسمیر توش hpv تیک نزده بود. 

خیلی روحیم خراب شده .میترسم ديگه بچه دار نشم😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من ماما هستم کولپوسکوپی یه چیز شبیه میکروسکوپه که وارد واژنت میشه و تصویر دهانه رحم رو م ...

راستی هزينشو میدونید؟ 

برای پاپ و hpv ۲ میلیون دادم

چقدر دیگه باید هزينه کنم

راستی هزينشو میدونید؟  برای پاپ و hpv ۲ میلیون دادم چقدر دیگه باید هزينه کنم

اگر تو مرکز دولتی باشه مناسب تره 

خصوصیش رو نمیدونم

شما دیگه باید هر شش ماه پاپ بدید تو مرکز بهداشتی انجام بدید ارزون تر درمیاد

سلام عزیزم خوبی شما انجام دادی؟ با بیهوشی بود چقد طول کشید منم برای اچ پی وی می‌خوام انجام بدم ممن ...

سلام عزیزم. نه بیهوشی نداره. فقط همون بافت دهانه رحم رو با دوربین بررسی میکنن و برمی‌دارن میفرستن آزمایشگاه. یکم درد داره خیلی ناچیزه.مراقبت بعدش هم برات توضیح میدن به من آنتی بیوتیک داد و گفت تا دو هفته نزدیکی نباید داشت